Naslednik "Tetrapaka" uhapšen, njegova žena nađena mrtva

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Hans Kristijan Rosing (49), jedan od najbogatijih Britanaca i naslednik kompanije "Tetrapak", ispitan je u policiji zbog misteriozne smrti njegove supruge Eve (48). Telo Rosingove pronađeno je velelepnoj kući poznatog para neposredno nakon što je on uhapšen zbog posedovanja droge.


Hans Kristijan Rosing i Eva Rosing: Milijarderi u raljama narkomanije
Britanski "Telegraf" piše da policija ispituje da li je Eva Rosing možda i nedelju dana bila mrtva kad je pronađeno njeno telo. Kao najverovatniji uzrok smrti spominje se predoziranje drogom.

Hans Rosing je uhapšen nekoliko sati pre nego što je telo njegove supruge pronađeno u njihovoj kući, a policija je saopštila da je Rosin ostao u pritvoru, ali je odveden u bolnicu zbog lečenja. Britanski mediji spekulišu da je doživeo neku vrstu nervnog sloma.

Policija je Rosinga zaustavila zbog prebrze i nekontriolisane vožnje, a kod njega je tada zaplenila "prvoklasnu drogu". Nakon toga, otišli su u njegovu kuću, kako bi proverili da li tamo ima još zaliha, ali su na krevetu spavaće sobe zatekli telo njegove supruge.


Policija na ulazu u kuću Rosingovih

Osim sumnji da se radi o predoziranju, policija nije mogla da utvrdi neposredan uzrok smrti zbog stanja u kojem se telo nalazilo, što je podgrejalo teroiju da je Eva Rosing već nekoliko dana bila mrtva. Policija je preuzela snimke sa sigurnosnih kamera u vili, kao i iz komšiluka, kako bi se utvrdilo kada je poslednji put viđena živa.


Ulaz u kuću porodice Rosing, u kojoj je pronađeno telo Eve Rosing
Hans Kristijan Rosing i Eva upoznali su se na klinici za lečenje zavisnosti 1995. godine u SAD, a oboje potiču iz veoma bogatih i moćnih porodica (Evin otac je bio jedan od direktora "Pepsija").

Otac Hansa Kristija Rosinga, doktor Hans Rosing, došao je u Veliku Britaniju iz Švedske kao milioner i naslednik bogatstva koje je nastalo na inovativnom načinu pakovanja mleka. Rosing je u Veliku Britaniju došao kako bi izbegao plaćanje velikog poreza u Švedskoj.

Obe porodice su nakon dobijanja vesti o smrti Eve Rosing saopštile da su šokirane i rastužene.

"Tokom svog kratkog života, ona je izvršila ogroman filantropski uticaj, kroz podršku mnogim dobrotvornim akcijama, i to ne samo finansijski, nego i ličnim iskustvom. Hrabro se godinama borila sa sopstvenim zdravstvenim problemima. Skrhani smo njenom smrću", navodi se u saopštenju njene porodice.

I bogati plaču: Ljubav milijardera iz centra za lečenje narkomanije


Policija je detaljno ispitala svaki kutak palate Rosingovih u potrazi za tragovima koji bi mogli rasvetliti misterioznu smrt milijarderke

Britanski mediji pišu da je malo ko ko je iole poznavao prilike u domu Rosingovih bio iznenađen ovakvim krajem Eve Rosing.

Eva i Hans Kristijan decenijama su se borili sa zavisnošću, a skandal je izbio na videlo tek 2008. godine, kada su se suočili sa optužbama za narkotike nakon što su u njihovoj kući pronađeni krek, heroin i 52 grama kokaina.

Hans Kristijan je počeo da se drogira na putu za Katmandu, kada je bio u ranim dvadesetim godinama. U klinici za lečenje bolesti zavisnosti upoznao je svoju buduću suprugu Evu Kemeni, ćerku direktora Pepsija.

Kada se fasada o uzornim filantropima srušila 2008. godine, Eva je sve priznala.

"Krenula sam pogrešnim putem u životu i stidim se svojih postupaka. Nadam se samo da ću u dogledno vreme uspeti da se vratim na pravi put i postanem onakva osoba kakva zaista želim da budem", navela je tada Eva Rosing u saopštenju.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/33271...-Tetrapaka-uhapsen-njegova-zena-nadjena-mrtva

eto šta rade budale koje ne znaju šta će s parama :lol:
 

Back
Top