gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice "Life Path", pusti to. To je napisano generalno i moze znaciti za mnoge ljude.Sofija sad sam se zabrinula... gde si ti to videla, koji aspekt, koja planeta, kuca, sta god posto ja na ovom cd-u imam sve to objasnjeno i ne mogu da nadjem
...i kako moze nesto lose da mi se desi pored ovoga:
Life Path - Ascendant Sextile Jupiter
Generally blessed with good fortune and an optimistic frame of mind, you have to expect the best of the future. You are destined for success, and can exert considerable influence through the power of your opinions or good judgment.
....ovo su valjda ti strahovi:
Life Path - Ascendant Conjunction Saturn
You can be rather an inhibited person in the early stages of your life. Nevertheless you can inspire trust in others because of your considered, serious nature. The older you get, the more you lighten up.
...a ovo mi se najvise svidja
You are generally fortunate in economic matters. You are willing to spend money to make money. You may earn money in connection with abroad. You will enjoy a very good standard of living.
To je tvoje pitanje i tamo je moj odgovor. Ja inace studiram samoubistva.
Ма иди, батали та пискарања...битно је да није насилна смрт у питању.Sofija sad sam se zabrinula... gde si ti to videla, koji aspekt, koja planeta, kuca, sta god posto ja na ovom cd-u imam sve to objasnjeno i ne mogu da nadjem
...i kako moze nesto lose da mi se desi pored ovoga:
Life Path - Ascendant Sextile Jupiter
Generally blessed with good fortune and an optimistic frame of mind, you have to expect the best of the future. You are destined for success, and can exert considerable influence through the power of your opinions or good judgment.
....ovo su valjda ti strahovi:
Life Path - Ascendant Conjunction Saturn
You can be rather an inhibited person in the early stages of your life. Nevertheless you can inspire trust in others because of your considered, serious nature. The older you get, the more you lighten up.
...a ovo mi se najvise svidja
You are generally fortunate in economic matters. You are willing to spend money to make money. You may earn money in connection with abroad. You will enjoy a very good standard of living.
A kako se vidi da se neko ne plasi smreti? Bar neke naznake.Из твог хороскопа се види да се плашиш смрти
А што се умирања тиче, ја бихпре рекла да ће бити у питању нека болест од које ћеш боловати неко време, него нешто насилно.
...jel astrolozi koriste komplikovanu terminologiju da bi je ucinili nepristupacnom vecini ljudi...kako trenutak rodjenja odredjuje sudbinu, zasto ne trenutak zaceca ako se tada formira genotip... bilo neko istrazivanje datuma rodjenja kriminalaca, muzicara, pisaca... i zakljuceno je da su razbacani po svim znacima horoskopa i da polozaj planeta sa tim nema veze... eto meni nikad niko nije pogodio u kom sam znaku rodjena ni iz 10X
....najbolje da vam bezrezervno verujemo i dopustimo da nas umesto zdravog razuma vode natprirodne sile... oni koji veruju su prevareni i bolje im je da veruju u boga, on bar ne kaze "dogodice ti se ovo ili ono"
...nauka nije dokazala da nebeska tela imaju uticaja na ponasanje, sudbinu ili buducnost... u horoskopu ima mnogo vise stvari koje se ne poklapaju nego onih koje se poklapaju samo sto ove prve odmah zaboravimo a ove druge zapamtimo.... a i ove koje se poklope, poklope se zato sto ih interpretiramo na nacin koji nama odgovara
...ima ljudi koji su toliko sugestivni i veruju u prorocanstva da im se ona i ostvare - kao da su hipnotisani... mnogo je takvih primera opisano - jednoj devojci je neko prorekao da ce poginuti na odredjenoj deonici puta i ona je godinama izbegavala.... jedne noci je odlucila da pobedi strah, krenula tim putem i poginula
...kad ste vec toliko mocni izgatajte sebi sedmicu na lotou
Ne vidim dobro, da li si podznak Skorpion ili Strelac. Ako si Strelac, onda je dobro. Ako si Skorpion, onda moras malo paziti na sebe, od sebe.
...ok je to... eto mesec utice na plimu i oseku a i covek je sastavljen od vode ali utice na sve jednako... mislis da "sve sto se rodi u jednom trenutku ima osobine tog trenutka"?
... a za ono da si deo energetskog polja majke dok se rodis i da geni sa tim nemaju veze nisi u pravu
I misljenja sam da su ljudi jedini koji su evolucijom ''stigli'' da registruju daleko veci broj planeta koliko je to moguce nego ostale vrste na Zemlji.
evo citam treci put i ne razumem sta si hteo da kazes
Pa kad imas Merkur u strelcu