Nasilje žena nad muškarcima

Iskreno u zadnjih mjesec-dva,svaka žena koja je izašla u javnost sa porodičnim nasiljem je udata za mafijaša,dilera,kiminalca i lika od prije poznatog policiji.Kod nas u BiH momak je prebio dvije sestre koje su prvaci države u karateu.Lik hladno došao vidno pijan u 2 sata navečer kucao na varata i ova ga pustila u kuću i naravno lik ih obje pijan prebio.Na kraju se ispostavilo da je konjusina diler i kriminalac i da je poznat po agresivnom ponašanjanu,a one se kao prave da nisu znale i na fb prva rečenica što ju je napisala je "ja sam žrtva".Neki dan čitam neki lik što je ispucao 3 dilera u Splitu dobio preko 500 pisama podrške od naroda od toga 80% pisama žena od 25-35 godina gdje mu nude brak.A u bliskoj okolini znam lika koji je šamarao djevojku redovno i čak joj na maturi rekao gdje će sjediti i dao joj "izlaz" do kada može biti u kafani.Djevojka ima leđa ovaj je malo imućniji ali džaba.Šta je to u ženskom mozgu pa idu za takvim likovima?Ja mislim da danas dosta djevojaka pati od mazohizma a i znam da dosta djevojaka misli da je to muževno.
ma takvih koje se udaju za krimose mi nije zao 1% kad cujem price kako je ona pretucena a sve je bilo dobro ranije, pa nije ti bilo zao sto taj tvoj zivi na racun drugih i bilo te je briga sto se bavi nelegalnim poslovima a sad se cudis sto te bije ma bezi bre
nece da budu s nekim normalnim onda kad im kriminalaca bude preko glave ovi nece da je ostave na miru pa briga me bre
zene su se oduvek lozile na najgore tipove zbog takvog uzasnog karaktera i naravno para

• Podržavam
Reactions: DUH
ma takvih koje se udaju za krimose mi nije zao 1% kad cujem price kako je ona pretucena a sve je bilo dobro ranije, pa nije ti bilo zao sto taj tvoj zivi na racun drugih i bilo te je briga sto se bavi nelegalnim poslovima a sad se cudis sto te bije ma bezi bre
nece da budu s nekim normalnim onda kad im kriminalaca bude preko glave ovi nece da je ostave na miru pa briga me bre
zene su se oduvek lozile na najgore tipove zbog takvog uzasnog karaktera i naravno para
Ma dobro treba biti oštar malo prema ženama i baraba žargonski rečeno ali danas je dosta mazohističnih djevojaka koje misle da je muževno da joj se udari koji šamar

Ma dobro treba biti oštar malo prema ženama i baraba žargonski rečeno ali danas je dosta mazohističnih djevojaka koje misle da je muževno da joj se udari koji šamar
Mozda neke zene misle tako,ali zakon se promenio i sada mnogo vise stiti zene.Sada za najmanju sitnicu zena moze da prijavi muskarca,pa cak i da izmisli nesto ili pokaze neku staru povredu i da muskarac odmah bude pritvoren 24h a kasnije i osudjen zbog nasilja u porodici sa najblazom merom zabrane prilaska na nekoliko dana pa sve do nanogice i da ne izlazi iz kuce godinu dana.

Ja zaista evo u životu nisam čula od nijedne žene, niti upoznala neku devojku/ženu koja to voli. Ako zaista postoje takve osobe, treba ih poslati na lečenje da vide šta sa njima nije u redu.

Iskreno u zadnjih mjesec-dva,svaka žena koja je izašla u javnost sa porodičnim nasiljem je udata za mafijaša,dilera,kiminalca i lika od prije poznatog policiji.Kod nas u BiH momak je prebio dvije sestre koje su prvaci države u karateu.Lik hladno došao vidno pijan u 2 sata navečer kucao na varata i ova ga pustila u kuću i naravno lik ih obje pijan prebio.Na kraju se ispostavilo da je konjusina diler i kriminalac i da je poznat po agresivnom ponašanjanu,a one se kao prave da nisu znale i na fb prva rečenica što ju je napisala je "ja sam žrtva".Neki dan čitam neki lik što je ispucao 3 dilera u Splitu dobio preko 500 pisama podrške od naroda od toga 80% pisama žena od 25-35 godina gdje mu nude brak.A u bliskoj okolini znam lika koji je šamarao djevojku redovno i čak joj na maturi rekao gdje će sjediti i dao joj "izlaz" do kada može biti u kafani.Djevojka ima leđa ovaj je malo imućniji ali džaba.Šta je to u ženskom mozgu pa idu za takvim likovima?Ja mislim da danas dosta djevojaka pati od mazohizma a i znam da dosta djevojaka misli da je to muževno.
Žene u takvim likovima vide da je on "moćan" i to ih privuče. Kada krene nasilje, one teško iz toga mogu da se izvuku. Ali, bez obzira čime se ti muškarci bave, nasilje je podjednako zastupljeno i u "normalnim" porodicama, gde muž nije mafijaš ili kriminalac. Čak se dešava i češće u porodicama koje nemaju baš dobra primanja.

• Podržavam
Žene u takvim likovima vide da je on "moćan" i to ih privuče. Kada krene nasilje, one teško iz toga mogu da se izvuku. Ali, bez obzira čime se ti muškarci bave, nasilje je podjednako zastupljeno i u "normalnim" porodicama, gde muž nije mafijaš ili kriminalac. Čak se dešava i češće u porodicama koje nemaju baš dobra primanja.
Desava se, ali ne bas podjednako i razlozi zbog kojih se desava su razliciti a sanse da ce zenu da bije njen muz kriminalac su velike, samo to njih ne zanima dok im se ne desi

Desava se, ali ne bas podjednako i razlozi zbog kojih se desava su razliciti a sanse da ce zenu da bije njen muz kriminalac su velike, samo to njih ne zanima dok im se ne desi
Meni više tu ti muškarci nisu jasni nego žene. Zašto moraju da ih biju, to jest zašto su velike šanse da će da ih biju? Da li uživaju u tome ili hoće da im pokažu kako su one jadne i bedne, a oni moćni i zajebani pa se iživljavaju. Još jedna stvar koja mi nije jasna je šta su one njima? Ako su im devojke za seks i zabavu, zašto ih žene i još gore, zašto im prave decu, pa onda ubijaju boga u njima pred tom decom ili čak i dok su trudne? Onda opet te žene ispadaju krive što su se za njih udale, a ne ti muškarci kojima je opravdano to što ih biju jer su oni zaboga kriminalci pa se to kao podrazumeva, šta? Nejasno i veze sa mozgom nema.

• Podržavam
Meni više tu ti muškarci nisu jasni nego žene. Zašto moraju da ih biju, to jest zašto su velike šanse da će da ih biju? Da li uživaju u tome ili hoće da im pokažu kako su one jadne i bedne, a oni moćni i zajebani pa se iživljavaju. Još jedna stvar koja mi nije jasna je šta su one njima? Ako su im devojke za seks i zabavu, zašto ih žene i još gore, zašto im prave decu, pa onda ubijaju boga u njima pred tom decom ili čak i dok su trudne? Onda opet te žene ispadaju krive što su se za njih udale, a ne ti muškarci kojima je opravdano to što ih biju jer su oni zaboga kriminalci pa se to kao podrazumeva, šta? Nejasno i veze sa mozgom nema.
Zena moze da izabere s kim ce da bude u braku, ali ako je izabrala kriminalca, taj kriminalac moze da joj radi sta hoce a ona njemu ne moze nista jer je kriminalac pa ga se svi plase, ima veze, pare itd valjda ti je za toliko jasno da nema poente da se ganjaju s njima po sudovima
Prave im decu reda radi, njih ta deca ne zanimaju a ni te zene, nego su zajedno shvatas zbog cega, a oni su takvi da resavaju probleme tako sa svima, pa sto onda ne bi i sa zenom koja je neuporedivo slabija od njega i ne moze mu nista ni fizicki ni na bilo koji drugi nacin
Zato ja kazem da su one krive sto su se udale za takve, jer ne mozes ti da promenis njih al mozes da se ne uplices u taj svet

• Podržavam
Zena moze da izabere s kim ce da bude u braku, ali ako je izabrala kriminalca, taj kriminalac moze da joj radi sta hoce a ona njemu ne moze nista jer je kriminalac pa ga se svi plase, ima veze, pare itd valjda ti je za toliko jasno da nema poente da se ganjaju s njima po sudovima
Prave im decu reda radi, njih ta deca ne zanimaju a ni te zene, nego su zajedno shvatas zbog cega, a oni su takvi da resavaju probleme tako sa svima, pa sto onda ne bi i sa zenom koja je neuporedivo slabija od njega i ne moze mu nista ni fizicki ni na bilo koji drugi nacin
Zato ja kazem da su one krive sto su se udale za takve, jer ne mozes ti da promenis njih al mozes da se ne uplices u taj svet
Slažem se da je to njihov izbor, ali opet se vraćam na isto. Ne moraju da ih žene niti da im prave decu, neka im služe za zabavu i to je to. Posle kada se dese takve situacije stradaju i te žene i ta deca. One ne moraju da se upliću u taj svet, niko ih ne primorava na to, ali toga ima i u "normalnom" svetu, a ne samo sa krimosima. Evo ja sutra mogu da se udam za nekog naizgled normalnog, finog, kulturnog. Rodim mu dete, sve bude super i posle 3-4 godine braka on počne da bude nasilan, da me maltretira, bije, proganja, preti...i šta onda? Ja sam kriva zbog toga? Takav je svaki treći brak u Srbiji i nisu krive žene, kriv je sistem i država i njeni zakoni koji ne služe ničemu.

• Podržavam
Slažem se da je to njihov izbor, ali opet se vraćam na isto. Ne moraju da ih žene niti da im prave decu, neka im služe za zabavu i to je to. Posle kada se dese takve situacije stradaju i te žene i ta deca. One ne moraju da se upliću u taj svet, niko ih ne primorava na to, ali toga ima i u "normalnom" svetu, a ne samo sa krimosima. Evo ja sutra mogu da se udam za nekog naizgled normalnog, finog, kulturnog. Rodim mu dete, sve bude super i posle 3-4 godine braka on počne da bude nasilan, da me maltretira, bije, proganja, preti...i šta onda? Ja sam kriva zbog toga? Takav je svaki treći brak u Srbiji i nisu krive žene, kriv je sistem i država i njeni zakoni koji ne služe ničemu.
Pa ima tu i elementa kao da prica kako on ima sina, da ne bude da je nesposoban da nije mogao ni dete da napravi
Mnogo sam ja pricao ovde o tome kako zene biraju pa onda i ispastaju posle, al dosta je prica o tome s moje strane, bar za sad

Ni meni nije jasno sve što si rekla.
Ja sam još ostala zbunjena sa onim muškim "on kad hoće..." misleći pod "on" na svoj penis.
E, ako TO ikad shvatim, onda ću probati ostalo.

(Pokušavala sam da vaginu ili grudi nazovem "ona" ali nikako mi nije uspelo. Ne razumem u čemu je razlika između na primer jezika, očiju i vagine da bih jedan od delova tela nazivala "ona"?!)

Govorim "moje bliznakinje" za grudi, ali isključivo ovde na forumu jer znam da je Krstarica pravac u psihologiji 😂

Ni meni nije jasno sve što si rekla.
Ja sam još ostala zbunjena sa onim muškim "on kad hoće..." misleći pod "on" na svoj penis.
E, ako TO ikad shvatim, onda ću probati ostalo.

(Pokušavala sam da vaginu ili grudi nazovem "ona" ali nikako mi nije uspelo. Ne razumem u čemu je razlika između na primer jezika, očiju i vagine da bih jedan od delova tela nazivala "ona"?!)

Govorim "moje bliznakinje" za grudi, ali isključivo ovde na forumu jer znam da je Krstarica pravac u psihologiji 😂
Pa ne evo kad se razmisli malo totalno mi je nelogično to što većina muškaraca priča. Svaki od njih će reći ko joj kriv, što je sa kriminalcem. NIJEDAN od njih neće reći da je taj iskompleksirana debilčina koja se bez ikakvog razloga iživljava nad svojom ženom, jer tako eto dokazuje da je on kao moćan. Moćan nad kim? Nad fizički slabijom osobom? Moćno nema šta. Prave im decu, pa posle ih nazivaju kurvama i opet kako god okreneš one ispadaju loše, krive, one izazivaju, one jure za parama i ostalo...Pa sve i da je tako, ne možeš da udariš ženu koja je trudna sa TVOJIM detetom. To kad čujem da rade, mislim da pritisak skoči. ***** mi sve, da me neki konj šutira u stomak dok sam trudna, razbila bi mu lobanju bejzbolkom na spavanju, pa nek me hapse, rodiću dete u zatvoru i sve u ***** materinu :)

• Podržavam
Zaboravila sam čiji je citat ali nekog muškarca je...
"Kada muškarac traži krivca za svoj neuspeh, uvek će mu prst biti uperen u neku ženu".
Dovoljno rečeno.
Sećam se jedne scene iz filma: mužu na poslu nešto loše bilo, dođe kući i odmah maltene sa vrata dohvati ženu, pa u spavaću sobu, i ona počne da viče da stane (bio je pregrub) i on stane i ona onako prestrašena skupila se i ne progovara...
On se izvini, zagrli je...posle ispriča šta mu se desilo na poslu.

To nije samo po filmovima, očigledno.

mentalna ostecenja zena su bas rasirena, pa je pripisivanje mentalnih bolesti muskarcima isti spin kao i nasilje....
svima su nam poznati nacini manipulacije, pa je zvocanje cak pristojno nasilje. Mnogo gora nasilja zena na muskarcima su zloupotrebe drzave i kriminala.....zle zene su zle ceo zivot....

Vremena se menjaju, ja mislim isto kao ti ali čitam da se dešava, policija dolazi, i niko se ne smeje, ustvari jednom sam čak i videla kod komšija.
ne kazem da se ne desava ali vecina verovatno ne bi odreagovala i rekli bi tipa kakav si ti to muskarac bije te zena itd
vecina muskaraca iako nisu nesto posebno nabildovani, jaci su od zena koje su i slabije i sitnije najcesce tako da mi nije jasno ni kako to da ona njega bije ali Boze moj

• Podržavam
Peconi, i to isto sam se pitala, pa kako? Nije mi jasno.
Ima nekoliko slucajeva, moze da bude da bi se odrzao brak, plase se da ako bi oni krenuli na zenu da bi zavrsili gore nego ako njih zena bije mada opet mi nije jasno odakle toj zeni snaga, ako imaju decu mozda se plasi i da ce morati da placa alimentaciju jer ce deca pripasti zeni a tesko ce da dokaze da ga je tukla
Razmisljam i mene kad bi tukla mogu samo da je pustim da me bije ili ja nju da bijem nema sta trece, a ova druga opcija moze da se zavrsi za mene gore od prve iako je ona naizgled gora

• Zapanjen
Psihicko nasilje je mnogo gore od fizickog nasilja. A zene su tome mnogo sklonije nego fizickom nasilju. Iako znam i za obrnute slucajeve.moja supruga je nazalost psihicki bolesna, bila je i hospitalizovana. Ima stalno iste modele ponasanja, takoreci od prvog dana. Stalni odlasci od kuce na par dana, menjanje brojeva,onda iznenadni povratci. Tada tek krece haos, moj svaki telefonski poziv je potencijalna svadja i odlazak. U pocetku su mi tesko padali odlasci, sada njen boravak u kuci. Lakse bih se nosio Sa fizickim nasiljem iako je ono Kao takvo nemoguce, Ali ovo ubija sta god uradio isto je. Ljudi iz okruzenja znaju da nije pametno da me zovu, telefon je stalno na silencu, Ali i to je problem sto me Niko ne zove i onda krece prica oko drugih telefona koje nemam. Iz odredjenih razloga sam vezan za kucu i neizdrzivo je.dijapazon prebacivanja i optuzbi je svaki respekt. Tako da rezimiram psihicko nasilje je mnogo teze od fizickog a to nazalost znam iz licnog iskustva.

Back