Nasilje uz blagoslov?

72153_141234835923440_100001107736935_199601_799742_n.jpg

КРСТ НА ВРХУ СРБИЈЕ ЗБОРИ ЧИЈИ СРБИН ЈЕ

Divno... Taman da ti pomognu da pobijete jos par miliona ljudi... E bre, kako te nije sramota? Ti isti nacisti sa kojima bi se ti druzio su pobili koliko Srba?

Onoliko koliko je potrebno da bi se odbranili.

Koliko su ih demokrate pobile?

Sa razlikom da je nacizam to radio pre 50 godina a demokrate danas,u moje vreme.

Meni su demokratske bombe padale na glavu,a sunarodnike demokrate kasapile po Kosmetu,nisu nancisti.

изгледа да спин доктори су урадили своје и лепо обрадили твоје вијуге.
апсолутно не познајеш ораганизације о којим желиш да дискутујеш.
иако спин мастери стављају знак једнакости између њих, ако се мало више загребе по површине видеће се суштинску разлику и злонамерно поређење у циљу изједначавања.
А што се Гебелса тиче, знаш ли уопште ко је он био.?
Имају ли Двери, Образ или било која организација медијску машинерију?
МашинеријА ЈЕ Б92, која се служи Гебелсовим методама,.

Znam vise o Joseph Goebbels-u verovatno i od tebe. Nije neophodna cela masinerija na celu sa Raich Ministrom propagande, da bi se sirila propaganda lazi, neistina i pretnji kao sto to cini obraz. I lepljenje plakata moze biti Gebelova metoda, zavisno od sadrzaja tih plakata! Taj obraz pretenduje da ima monopol nad istinom, samo oni i SPC znaju kako treba sa drzavom! Obraz je totalitarna organizacija, spremna za etncika ciscenja, jednako kao i NSRPN i njoj pridruzene organizacije.

Vazno da samo ti razmisljas pravilno, jedino tebi mozak nije ispran, a sve koji ne misle kao ti okarakterisi da su im isprani mozgovi i da zbog toga ne vide istinu... Da li ja to prepoznajem malog Jozefa?! Jedino TI znas kako je... Mi koji se ne slazemo sa tobom, mozda cak i nemamo intelektualne kapacitete da shvatimo...

Onoliko koliko je potrebno da bi se odbranili.

Koliko su ih demokrate pobile?

Sa razlikom da je nacizam to radio pre 50 godina a demokrate danas,u moje vreme.

Meni su demokratske bombe padale na glavu,a sunarodnike demokrate kasapile po Kosmetu,nisu nancisti.

A pa jeste. U pravu si... Ajd ispocetka, od cega se mi to branimo? Ko to nas napada? 1)Kosovski albanci deff nisu demokratske snage. 2)Ne mesaj demokratiju i demokrate sa vojnim intervencijama 3)A zasto su nas bombardovali?

A pa jeste. U pravu si... Ajd ispocetka, od cega se mi to branimo? Ko to nas napada? 1)Kosovski albanci deff nisu demokratske snage. 2)Ne mesaj demokratiju i demokrate sa vojnim intervencijama 3)A zasto su nas bombardovali?

Od mnogo cega,da ne nabrajam sad..

Jesu,jesu,orudje demokratskih snaga,a kosovski albanci ne postoje,posto Kosmet nije Albanija.

Pa ne mesaj ti naciste sa vojnim intervencijama ako cemo tako,a ja ocu jer nas je demokratska ideologija bombardovala,recimo-danasnji nacisti nemaju ama bas nikakve veze sa 2 svetskim ratom,ali Tadic,Djidjic itd imaju itetako debele veze sa bombardovanjem 99',direktne produzene ruke ideologije iz 99'.

Iz istog razloga iz kojeg su nas i nacisti napali u 2 svetskom.

Znam vise o Joseph Goebbels-u verovatno i od tebe. Nije neophodna cela masinerija na celu sa Raich Ministrom propagande, da bi se sirila propaganda lazi, neistina i pretnji kao sto to cini obraz. I lepljenje plakata moze biti Gebelova metoda, zavisno od sadrzaja tih plakata! Taj obraz pretenduje da ima monopol nad istinom, samo oni i SPC znaju kako treba sa drzavom! Obraz je totalitarna organizacija, spremna za etncika ciscenja, jednako kao i NSRPN i njoj pridruzene organizacije.

Vazno da samo ti razmisljas pravilno, jedino tebi mozak nije ispran, a sve koji ne misle kao ti okarakterisi da su im isprani mozgovi i da zbog toga ne vide istinu... Da li ja to prepoznajem malog Jozefa?! Jedino TI znas kako je... Mi koji se ne slazemo sa tobom, mozda cak i nemamo intelektualne kapacitete da shvatimo...

одговорио сам о образу о претходном посту, и због чега је данас такав какав је, очигледно д је дбеовска машинерија код тебе упалила.
не кажем да си глуп, сам си то на неки начин рекао, него само да не размишљаш самостално, већ да други наводе твоје мишљење што је заслуга медијске машинеријске пропаганде б92 и осталих спин доктора, који у томе имају свој велики интерс.

Ne, ne liči mi na uspinjanje novog Vođe. :roll:
Postoje mnoge stvari koje su velikodostojnici SPC učinili ili čine nauštrb interesa srpske zemlje i naroda, a u skladu sa interesima SPC, dok pripadnike organizacija koje pominješ zaista smatram zavedenim mladim ljudima, koji su pogrešno procenili kako se bori za narod i domovinu. Zaista nemam razloga da ih branim osim kada im se čini nepravda, a što je ovde slučaj.
Porediti ih sa nacistima je preterivanje preko svake mere. :ljutko:

Setimo se devedesetih kada su sadašnja Demokratska stranka i pokret "Otpor" imali identičnu kampanju u pokušaju obaranja vlasti.

Svakako da su pomenute grupe pod uticajem SPC, koja ih koristi radi uvećanja svoje političke moći i pritiska na vlast.
Ja iskreno vidim malo razlika u etici, koja nedostaje i jednoj i drugoj strani.

Ja sam svakako protiv Parade srama i njenog održavanja, jer je ista motivisana spoljnjim antisrpskim pritiscima, a ne nekom stvarnom potrebom za borbu za prava manjine koja je od interesa u ovom slučaju. Zapravo, Parada srama je dovela do značajnog pogoršanja uslova u kojima ta manjina živi, što se i očekivalo.

Da zaključim, Obraz, Dveri i ostali jesu organizacije koje zagovaraju totalitarnu ideologiju, no veoma su daleko od nacista i takvo poređenje nije primereno.
Izgleda da niko nije obratio pažnju na Caliburn-ov komentar koji je u potpunosti opisao stvarno stanje.

То онај нови циклус инсајдера нисам гледала али ћу да погледам.Заиста не знам како се разликује од осталих али морају и они да хране децу .

Back