Nasilje uz blagoslov?

Ако су Срби , а атеисти , то је њихова срамота.
Мислим на оне што су се потурчили , да.Мислим да је јасно.

upravo pozivas na etnicko ciscenje... Jel se onda zalazes i za to da Srbima u Nemackoj, Americi, Svedskoj, Norveskoj ove zemlje oduzmu imovinu, i da ih deportuju zapecacenim vagonima u Srbiju?!

Zar vam ovo ne lici na uspinjanje novog firera? Dveri = hitlers jugend, Obraz-1389-Nasi = SS :s
Ne, ne liči mi na uspinjanje novog Vođe. :roll:
Postoje mnoge stvari koje su velikodostojnici SPC učinili ili čine nauštrb interesa srpske zemlje i naroda, a u skladu sa interesima SPC, dok pripadnike organizacija koje pominješ zaista smatram zavedenim mladim ljudima, koji su pogrešno procenili kako se bori za narod i domovinu. Zaista nemam razloga da ih branim osim kada im se čini nepravda, a što je ovde slučaj.
Porediti ih sa nacistima je preterivanje preko svake mere. :ljutko:

Setimo se devedesetih kada su sadašnja Demokratska stranka i pokret "Otpor" imali identičnu kampanju u pokušaju obaranja vlasti.

Svakako da su pomenute grupe pod uticajem SPC, koja ih koristi radi uvećanja svoje političke moći i pritiska na vlast.
Ja iskreno vidim malo razlika u etici, koja nedostaje i jednoj i drugoj strani.

Ja sam svakako protiv Parade srama i njenog održavanja, jer je ista motivisana spoljnjim antisrpskim pritiscima, a ne nekom stvarnom potrebom za borbu za prava manjine koja je od interesa u ovom slučaju. Zapravo, Parada srama je dovela do značajnog pogoršanja uslova u kojima ta manjina živi, što se i očekivalo.

Da zaključim, Obraz, Dveri i ostali jesu organizacije koje zagovaraju totalitarnu ideologiju, no veoma su daleko od nacista i takvo poređenje nije primereno.

Zar vam ovo ne lici na uspinjanje novog firera? Dveri = hitlers jugend, Obraz-1389-Nasi = SS :s

A што је у позадини песма на латинском ?
СС је злочиначка организација њене полицијске трупе су учествовале у масовним стрељањима на Источном фронту и холокаусту у конц логорима широм Трећег Рајха, окарактерисана као злочиначка организација од Међународног војног суда у Нирнбергу, етикетирати друге организације на тај начиј је јако неумесно.
Све је то неозбиљно.

Ajde odgovori na ovo: Jel se onda zalazes i za to da Srbima u Nemackoj, Americi, Svedskoj, Norveskoj ove zemlje oduzmu imovinu, i da ih deportuju zapecacenim vagonima u Srbiju?!
Ili mozda nemas odgovor?!
Имам одговор али не зелим са тобом да дискутујем.
Да ме је нхеко други прозвао да немам одговор ја бих му одговорио.
Заиста немам намеру да дискутујем са чобеком којем је Б92 и педерска власт звезда водиља.
Рекох ти ,ај здраво , здрав био!

Back