Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna se šta danas najbolje ide na tržištu DEVITO je samo našao najbolji način kako da prodaje svoje pesme.
Лоше поруке даје омладини.Zna se šta danas najbolje ide na tržištu DEVITO je samo našao najbolji način kako da prodaje svoje pesme.
Девито позива на убијање, после када се деси пуцњава у школама - чудимо се.Problem Devito a ne čitav Cecin opus, i u knjige su je bili stavili
Nije jedini.Лоше поруке даје омладини.
Хтедох да отворим тему о томе... Али сам случајно рефрешово страницу па се све избрисало
То се све развијало из генгста репа 90тих и крчкало са експанзијом тупака, бигија, кансије фифти сента,, док није попримило данашњи обликXex samo mi nije jasno otkud ideja da se pesmama gaje neke vrednosti i salju nekom poruke
Ја не волим ни цецу нит је слушам, али њена музика је у поређењу са овим програмисањем аутотјунисањем и небулозама моцарт и бетовенProblem Devito a ne čitav Cecin opus, i u knjige su je bili stavili
Послушај целу трендинг листу, 80% је та тематикаДевито позива на убијање, после када се деси пуцњава у школама - чудимо се.
Није ништа ново, слажем се, ал ово је баш отишло у екстремPoenta je da to nije nista novo, obratite paznju na tekstove vecine izvodjaca i danas i ranije, pa se svakako da zakljuciti da niko tu ne poziva na bogougodne stvari.
Е то. С тим да девито прави и спонзоруше и криминалцеCeca pravi sponzoruše Devito pravi kriminalce.
Samo kriminalce pošto su sponzoruše samo dekoracija i reklama.Е то. С тим да девито прави и спонзоруше и криминалце
Не знаш ти, све фуље које познајем слушају ту музикуSamo kriminalce pošto su sponzoruše samo dekoracija i reklama.