E sad ću da se vratim na ono što sam ostavio da lebdi u predhodnom postu.
To je bilo moje prvo iskustvo sa nasilnim partneropm.Mislim da ceo forum u među vremenu zna da sam bisex i da pomalo vučem u nebinarnost,u onom smislu da nisam hteronormativan ni po načinu razmišljnjana ni po nekoj svojoj estetici.
To je bila treća veza u mom životu,bio sam prilično mlad,okružen sredinom u kojoj sam imao osećaj da sam totalno izolovan.I to mi se videlo na čelu.I neko je to iskoristio da mi se približi time što mi je ponudio baš to što mi je falilo: sigurno okruženje baz osude.Naravno,niam bio ni svestan da to ima svoju,i to prilično visoku cenu...na početku je uložio dosta vremena i svačega da se stvarno osećam i sigurno,i bezbedno,i prihvaćeno i istog momenta kada sam spustio gard zahtevao je od mene seks.Dobro,to nije bio zahtev s neba pa u rebra,bilo je uvijeno u oblande da zvuči više kao da želi emotivnu vezu sa mnom a seks je samo deo toga koji nije bitan ali kao ipak jeste bitan.
Da,znam...to se zove grooming.Neko uloži vreme i bilo šta još da steke poverenje i da osećaj koji nedostaje nekoj ranjivoj osobi da bi to iskoristio.
Relativno brzo se ta "ljubav" pretvorila u nešt toksično gde se ponašao kao da me poseduje i zahtevao prilično ponižavajuće stvari.Prvo je bilo samo guraje griže savesti,emotivno ucenjivanje,pa se onda pretvorilo u pravo ucenjivanje nekim fotografijama koje su nastale bez moje dozvolole,pa zastrašivanje i time da ce me autovati...pa onda fizičko...i ne samo fiičko naisilje uz zasrašivaje da mi niko neće pomoći zbog moje sekualne orjentacije jer će svi videti to kao da sam "sam tražio".
Nisam imao kome da se obratim za pomoć,nisam imao ni sa kim da razgovaram uopšte o svojoj sekualnoj orjentaciji a kamo li o tome da prolazim kroz nešto bolesno...To mi je radelo neke jako loše stvari sa psihom.Na kraju samo došao stvarno do toga da sam osećao da ne mogu više i došlo mi je da ubijem ili sebe ili njega...I idalje se sebi divim da sam imao dovoljno samokontrole da ga ne ubijem stvarno...ali sam ga najozbiljnije zaplašio..i jako ja generalno ni sad ne važim za nekog ko izgleda kao da može nekog stvarno da uplaši.