Nasilje nad ženama u Srbiji

Poslednja izmena:
unistila medicinski izvestaj zbog privatnosti... :sad2:

a pasirila krake na svim televizijama i mahala praznim papirom napadajuci nevinog coveka koji joj dao pedalu kad je skontao sa kojom ludachom i fukoshom zivi... :hahaha:

kokoska izgleda ne zna da postoje kopije svakog medicinskog izvestaja i ako je taj lik pametan treba da joj oguli kozu sa ledja pa ce da zivi do kraja zivota bez tv, neta i telefona plaseci se da upali i usisivac da ne bi vidla sta se o njoj prica...

dno dna.. zato i kazem, ovakve ljudske kreature pre svega cine zlo zenama koje su zaista zrtve nekih bolesnika nego bilo sta drugo.

Ja sam napisao juce da su ovakve zene lezbejke koje se busaju o nekim pravima prikrivene ili prave. Ali mi izbrisali post.Verovatno uvredilo necija osecanja.

A tema je na psihologiji i sigurno je da postoji psiholoska osnova za ovakvu tvrdnju.

Iz kog razloga zena ne nadje normalnog muza sa kojim ce da deli svoj zivot.Ako je svaki nesposoban i nasilnik onda je ocigledno da nesto sa njom nije u redu.

Poslednja izmena:
Ne znam da li se ovoj ženi sve to desilo ,ali ovakve stvari se svakodnevno dešavaju,ništa novo,bolesnika na svakom koraku,i ja sam za pravo kažnjavanje neljudi koji mogu da maltretiraju ženu u bilo kom obliku,a za pomoć žrtvi a ne izvrgavanju ruglu,samo tako se može stati na put tome .

Ja sam napisao juce da su ovakve zene lezbejke koje se busaju o nekim pravima prikrivene ili prave. Ali mi izbrisali post.Verovatno uvredilo necija osecanja.

A tema je na psihologiji i sigurno je da postoji psiholoska osnova za ovakvu tvrdnju.

Iz kog razloga zena ne nadje normalnog muza sa kojim ce da deli svoj zivot.Ako je svaki nesposoban i nasilnik onda je ocigledno da nesto sa njom nije u redu.

tacno... u najvecem procentu su lezbosi... a kad im neko spomene da su to sto jesu, da imaju utoku pored sebe bez razmisljanja bi pucale :lol:

Ne znam da li se ovoj ženi sve to desilo ,ali ovakve stvari se svakodnevno dešavaju,ništa novo,bolesnika na svakom koraku,i ja sam za pravo kažnjavanje neljudi koji mogu da maltretiraju ženu u bilo kom obliku,a za pomoć žrtvi a ne izvrgavanju ruglu,samo tako se može stati na put tome .

zeni se nije desilo
zena laze ko pas
zena je licemer
zena je za psihijatriju

vise se desava ubijanja muskaraca od strane ludih zena nego to..imas link na prethodnoj strani

Ja nisam inspektor a nisam bila ni prisutna u njihovom životu,kao što predpostavljam da nisi ni ti,ko laže nije na tebi i meni da polemišemo niti otkrivamo,to je posao policije.

Koliko se ubistava muskaraca od ludih žena dešava nije uopšte ova tema,ne kažem da ne bi mogao da otvoriš tu temu pa da polemišemo,ovde je prvenstveno reč o zlostavljanju žena kod nas,toga ima jako mnogo i ne treba se praviti slep i okretati glavu na drugu stranu,ili okretati priču na drugu temu. Zlostavljanje je mnogo češće nego što se javno čuje,i ja ga osuđujem.

Ja nisam inspektor a nisam bila ni prisutna u njihovom životu,kao što predpostavljam da nisi ni ti,ko laže nije na tebi i meni da polemišemo niti otkrivamo,to je posao policije.

Koliko se ubistava muskaraca od ludih žena dešava nije uopšte ova tema,ne kažem da ne bi mogao da otvoriš tu temu pa da polemišemo,ovde je prvenstveno reč o zlostavljanju žena kod nas,toga ima jako mnogo i ne treba se praviti slep i okretati glavu na drugu stranu,ili okretati priču na drugu temu. Zlostavljanje je mnogo češće nego što se javno čuje,i ja ga osuđujem.

pa vis da je sama policija privela na ispitivanje jer je muz podneo prijavu :lol:

i sad rekla da nije tukao da nije ubio nerodjenu bebu da je sve papire spalila :lol:

i ako nis' bila u njihovom zivotu i ne citas sta doticna baljezga i sta je pricala javno onda nemo' da pricas ....

Poslednja izmena od moderatora:
ova bedastoca me neodoljivo podseca na pricu sa kim kardašjan i onom cirkusu od braka sto joj je trajao 5 dana :lol: jedina koja je profitirala i to nenormalno je sama ona iz cele te price i njena vrla maman sa rodbinom ko da je dana draskovic.... bas ko buba i njena maman.... onaj klovn od muza od kim je dopustio da ga napravi debilom pred milionima gledalaca njihove uvrnute sage a vrhunac je kad ga je preko stampe zamolila da joj ne vrati verenicki prsten od milon dolara satro da je podseca na dane "ljubavi"... :lol: ta kratkonoga debela debilka formira zensko javno mnenje u usa i uvek se zahtevi za skidanje njene emisije koja srozava ionako srozan moral stavljaju u fijoku jer gej lobi to promovise... kao sto promovise svetski modni stajling gde su sve zene ko iz dahaua... rekoh ja jednom ****** i lezbejke ce dovi svim normalnim ljudima na zemljinoj kugli glave... i hitler je to znao...

brak je u koliko se ne varam institucija u koju se dobrovoljno ulazi?

Bas tako.I dobrovoljno se izlazi iz njega ukoliko osobi ne odgovara zajednicki zivot.

A ako osoba kad izadje nije sposobna sama da vodi svoj zivot,onda je za psihologa,nije za sigurnu kucu.

Ravnopravnost,kakva crna ravnopravnost,pa muskarci su danas ugrozeni,otvorite oglase pa vidite ko ce se pre zaposliti muskarac ili zena.

Ali reci ti to lezbejkama.Sta nas sve nece snaci,koliko potisnutnog besa u zenama,najgore sto svojim pricicama navlace i one normalne pa padaju na price o nasilnicima.Nasilnika ima,i medju jednim i medju drugim polom,ali zar ce normalna osoba sa nasilnikom koji joj lomi kosti uci u zajednicki zivot i mastati o bebi.

Dosta zena ovo i radi i trazi takvog partnera,sto javno sto nesvesno.Ali kad dobiju samare nek ne blate muski rod,nego neka se okrenu sopstvenoj psihologiji.I temu su na krstarici otvorili Muski sovinizam.A u astrologiji se loze na Plutona.A Pluton batina i siluje.Zamislite,naneo toliko zla pubertetskim devojcicama i napravio im nepremostive tragedije,a matore i isfrustrirane ceznu za njim i traze ga preko aspekata.

Da se covek zapita.

Otvarac teme-zena,na slici u farmerkama i kauboj.Cak Noris jbte.

Poslednja izmena:

U pravu si, ali mislim da Buba nije taj slučaj. Kao što Vukota reče:

dno dna.. zato i kazem, ovakve ljudske kreature pre svega cine zlo zenama koje su zaista zrtve nekih bolesnika nego bilo sta drugo.

Kakve veze lezbejke imaju sa ovom temom? Kakve veze ima tema "Muški šovinizam" sa ovom temom (uzgred, JA sam je otvorila na Kultnim) ... ili možda ima?:think: Kakve veze sa temom ima izgled nečijeg avatara?
Fokusirajte se na nasilje nad ŽENAMA u Srbiji, a ne na jedan primer - nedokazanih krivica sa obe strane - iz uvodnog posta, iz trač-rubrika.
Mada, tema se može naknadno i spojiti sa postojećom temom o zlostavljanju:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/239071-zlostavljanje?highlight=zlostavljanje

Malo manje ostrašćenosti i zagovaranja šamaranja i sličnog ne bi bilo na odmet.

Citam tako malo, pa ne mogu da poverujem. Zar zaista ima i ljudi koji zagovaraju nasilje nad nekim ko je najcesce slabiji. Ako to i stvarno cine ( a to je veliko pitanje ) bolje bi bilo da se pokriju usima i nikom zivom ne pricaju o tome.

gledas na tematiku jednostrano i vrlo povrsno..neko ko je fizicki slabiji ne znaci i da je samim tim manje naopak i izvitoperen i da i sam ne cini nasilje na drugacija nacine..limitiras nasilje na iskljucvo fizicko i ko je fizicki jaci a ko slabiji..ja ti kazem da je fizicko nasilje najmanji problem u problemu nasilja
kad se ljudima uskrati pravo na samoodbranu i pravo da nose i upotrebljavaju licno naoruzanje u te svrhe kao sto je to slucaj u vecini drzava sveta.pa i kod nas .nasilje postaje neresiv problem..s jedne strane s druge
i uterivanje poreza je nasilje..i sudski proces je nasilje i primena policijskih ovlascenja je nasilje..celokupna ljudska civilizacija stoji na nasilju i na malo cemu drugom ali primarno na strahu i nasilju

Koliko je samo ovde u tvojoj poruci zamena teza i spajanja nespojivog. Nasilje je vece kad nema oruzja nego kad ga ima,:dash:
Prinudne mere propisane zakonima izjednacavas s individualnim nasiljem, verbalno sa fizickim ... posle ces se cuditi kad te budu smatrali ovakvim ili onakvim. :mrgreen:

Citam tako malo, pa ne mogu da poverujem. Zar zaista ima i ljudi koji zagovaraju nasilje nad nekim ko je najcesce slabiji. Ako to i stvarno cine ( a to je veliko pitanje ) bolje bi bilo da se pokriju usima i nikom zivom ne pricaju o tome.

aha, slaba zena od 120 kila a muz joj jak od 80 :lol:

ovde nije prica o nasilju nad zenam nego doktrina lzi jedne bolesne i izopacene lujke koja je lazno optuzila coveka, znaci dno dna i to radila preko medija pa su forumske feministkinje otvorile temicu da se busaju u svoje junacke grudi i bore za svoja prava a sad im tema zamire pa se digresijama stvar rasiruje na moralisanje. inace vecina boraca za prava zena i suzbijanje nasilja nad njima jesu lezbejke, znam ih, poznajem cak i madam lepu koja vodi ceo projekat i stojim iza sveg izrecenog. a da li to ima veze sto su lezbejke ili ne, to procenite vi sami... ko sto su najglasniji pedderi koji najvise pljuju na spc. ma slucajno sve...

Ne znam,zelim da cujem i drugu stranu ovog slucaja... pa da dajem svoj sud.
Naravno da ne podrzavam,jer sam i sama osetila nasilje nad zenom i zato napustila bivseg muza.
Uzasne sam stvari posle toga prosla ... od negovih pretnji do odlaska u policiju... dva puta teske telesne povrede bile su mi dovoljan razlog da ga napustim. Trebalo mi je dosta vremena da se povratim... I jos uvek nosim posledice,neke spihicke barijere jer za svakog sledeceg strepim da je "skriveni nasilnik"

žao mi je zbog toga špto ti se desilo
zato obožavam film ENOUGH sa J.L.

Koliko je samo ovde u tvojoj poruci zamena teza i spajanja nespojivog. Nasilje je vece kad nema oruzja nego kad ga ima,:dash:
Prinudne mere propisane zakonima izjednacavas s individualnim nasiljem, verbalno sa fizickim ... posle ces se cuditi kad te budu smatrali ovakvim ili onakvim. :mrgreen:

i zakon je nasilje..

nasilje je vece kad oruzja nema nego kad ga ima ..sta tu nije jasno?
aj mi reci ti koliko se ubistava desilo u poslednjih 50 godina sa registrovanim legalnim oruzjem? pojedinacni slucajevi uglavnom nesrecne prirode..nesrece u lovu ili se dete dokopa tatinog pistolja..sveukupono oko 5%

ja sam za legalizaciju nosenja i upotrebe licnog naoruzanja..resava problem nasilja za 6 meseci..budale bi izginule one malo manje budale bi se povukle i opametile kad vide budale kako ginu..

stepen demokraticnosti nekog drustva se meri stepenom slobode u samoodbrani ..da li ja mogu da nosim i upotrebljavam licno naoruzanje u te svrhe ili ne mogu..

Slazem se da ima slucajeva da su i muska prava ugrozena..zene znaju biti manipulatorke , dominatne, materijalistke i to je bas grozno..al tema je o fizickom nasilju nad zenama, a za to nema nikakvog opravadanja ..muskarac koji bije zenu nije muskarac ...

ko vas brani, branite svoja prava i vi :)

Poslednja izmena:
Policija je uhapsila Kragujevčanina Ratka D. (39), koji je uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda, jer je nevenčanu suprugu udarao pesnicama i čekićem.Prema navodima policije, on je 16. novembra u večernjim satima više puta pesnicama udario vanbračnu suprugu, koju je, kada je pala na pod udarao čekićem po glavi i telu. Žena je zadobila telesne povrede u vidu rasekotina, podliva i oteklina. Nakon saslušanja istražni sudije je Ratku D. odredio pritvor.

http://www.crnahronika.rs/nevencanu-suprugu-udarao-cekicem/

statisticki u srbiji je svaka treca zena bivala zrtvom porodicnog nasilja..u proseku trpe nasilje 12 godina pre nego sto se odluce na neki korak

na sve to ja imam uvek da kazem ..brak i veza je odnos u koji se stupa na dobrovoljnoj bazi..
niko te zene nije bio po usima da se udaju ili zive sa nasilnicima..a da su nasilnici ili skloni nasilju postoje brojni pokazatelji..nasilnik je po pravilu bivao nasilan ili sklon nasilju i PRE stupanja u tu vezu ili brak..i svi pokazatelji o njegovim karakternim osobinama su bili prisutni..al to je verovatno neka vijuga zavijena na pogresnu stranu u zenskim glavama pored 5 normalnih muskaraca u njenoj okolini zena ce po pravilu da se uhvati za nekog siledziju..

taj podatak da je svaka treca zena bivala zrtvom nasilja je ono sto je poznato.procena je da bar 85% zena trpi neki vid nasilja u braku ili vezi ali ostaje nepoznato ( prljav ves ostaje u kuci ) ..

medjutim za svu tu situciju zene ne traze odgovornost u svojim GLUPIM kriterijuma pri selekciji sexualnih partnera nego "muskarci su ovakvi ovakvi onakvi svinje ili sta vec " na sta ja pitam a sta je zena koja spava sa veprom? ( vepar - muzjak svinje )

zene ce trpeti sve dok ne izmene kriterijume za sexualnu selekciju..

Pa sad po nekima ispade da su žrtve, zastrašene a i glupe žene ,krive za to što je svaka treća žena žrtva porodičnog nasilja,a svi ti nasilnici i psihopate nisu ništa krivi .:confused:
A dok se ne osude,čak i kad je pokrenut postupak ,slobodno šetaju gradom . Zar ne bi trebalo da bude okrivljen i kažnjen,ma koliko bio pametan ili glup, počinioc zločina,ko god da je?:dontunderstand:

Back