Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.348
Cak i zena nasilnica je zena i ne moze da sastavi tri iste izjave u razmaku od par meseci.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sorry nisi bio dovoljno posvecen i hteo si da joj sud dodeli decu.Ne nego njoj dodele decu.
Mala deca kod majke ili zajednicko starateljstvo, velika deca biraju sama.Pogledaj oko sebe primere razvedenih, gde je vecina, ogromna? Kod koga su deca?
Od strane žena. Porodično nasilje. Koliko je često, a koliko se često prijavljuje?
Da li vi to ozbiljno shvatate? Jer žena je obično sitnija ili slabija, pa ako i udari to je smešno... Ja se s ovim ne bih složila. Naime, imam jedan takav slučaj u okruženju. I ljudi, nasilje je nasilje. Šta sve po vašem mišljenju spada u nasilje? Po mom, vikanje, vređanje, ponižavanje, udaranje... Bez obzira što mehanički prosečna žena ne ume, i ne može da povredi prosečnog muškarca, opet je u pitanju duboko srozavanje osobe i ja bih naglasila poniženje i BESPOMOĆNOST. Ne u smislu da vi ne možete da patosirate osobu ili da joj vičete, da vršite presiju nad njom, nego ne želite, a ne možete normalno da iskomunicirate. Dakle, ne možete da sprečite situaciju.
Muškarci, zašto ne prijavljujete? Je l' to baš toliko sramota?
Vaše je osnovno ljudsko pravo da ne trpite nečiji bes nad sobom. Vi koji ste miroljubivi ste u pravu!
Od strane žena. Porodično nasilje. Koliko je često, a koliko se često prijavljuje?
Da li vi to ozbiljno shvatate? Jer žena je obično sitnija ili slabija, pa ako i udari to je smešno... Ja se s ovim ne bih složila. Naime, imam jedan takav slučaj u okruženju. I ljudi, nasilje je nasilje. Šta sve po vašem mišljenju spada u nasilje? Po mom, vikanje, vređanje, ponižavanje, udaranje... Bez obzira što mehanički prosečna žena ne ume, i ne može da povredi prosečnog muškarca, opet je u pitanju duboko srozavanje osobe i ja bih naglasila poniženje i BESPOMOĆNOST. Ne u smislu da vi ne možete da patosirate osobu ili da joj vičete, da vršite presiju nad njom, nego ne želite, a ne možete normalno da iskomunicirate. Dakle, ne možete da sprečite situaciju.
Muškarci, zašto ne prijavljujete? Je l' to baš toliko sramota?
Vaše je osnovno ljudsko pravo da ne trpite nečiji bes nad sobom. Vi koji ste miroljubivi ste u pravu!
Mislis ?one ne mogu da tuku muškarca
Da, to je kao da ti Neko zabode noz u tijelo. Sve dok ne odes od te osobe krvaris. Sto prije odes, prije se oporavis, sto kasnije odes, kasnije se oporavis. A nekad se I ne oporavis jer si predugo cekao.Da,to što neko ima ili je imao posla osobom koja ga tretira loše ne znači da je slab i da je nekako zaslužio to kako se prema njemu/njoj ta osoba ponašala.
I'ma toga dosta, a I'ma I toga da je Zena nesrecna godinama jer je muz vara, Mora da trpi citavu njegovu familiju, nema osnovnih uslova za zivot, dodje pijan pa je premlati a sramota se razvesti. Pa onda Zena pocne prigovarati I pretvoriti se u negativnu pesimisticnu osobu pa onda prigovara od zraka do mraka pa onda dobije batine dok je muz trijezan.Zensko nasilje je redje fizicko mada moze i takvo ali tek kad uspostavi psihicku dominaciju jer je besna sto tip ne reaguje a zna da ne sme da je patosira. Kod zena je to vise psihicko zlostavljanje muskaraca, jednostavno iskonska zla priroda im ne da mira i submisivni muskarci su sami krivi ako joj ne pokazu mesto od starta i dozvole da se razmahne. I posle naravno kad njemu pukne film i odreaguje nasilno ficiki qqqq svaka treca od dve zene je zlostavljana u porodici (((((((