Mstislav
Legenda
- Poruka
- 64.275
Mi muskarci smo prakticki nezasticeni u svakom pogledu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa toliko obično bude... Jedino ako neko želi više...Oprostio sam joj tri godine dugovanja, sada plaća 10 000 dinara za oboje mesečno, što je manje od užine u školi za koju ja dajem deci mesečno, ali neka.....Samo nek je gotovo.
Bogami neće biti da je tako........Pa toliko obično bude... Jedino ako neko želi više...
Naveo sam već da toga nikada nije bilo.A dobro, Kosta, vi se niste tukli. Je l bilo tuče?
Isti je zakon za sve, ne lupetaraj tu. Problem je što muškarci ne prijavljuju nasilje. Ova tema je takva. Inače su žene mnogo ugroženije u mnigim kategorijama.Mi muskarci smo prakticki nezasticeni u svakom pogledu.
Pa to se sračunava na osnovu primanja, kao i sve, ti ne možeš da uzmeš pare od onog koji nema.Bogami neće biti da je tako........
Ja ne znam nijednog razvedenog muškarca koji plaća ispod 10 000 po detetu mesečno.
A i to je vid diskriminacije.
Ali, priznaćeš da džabe i sigurna kuća, ako muškarci NE PRIJAVLJUJU.Zensko nasilje se obicno manifestuje na psihickom, verbalnom nivou. Mislim da je upravo u Nishu otvorena prva sigurna kuca za muskarce, tako da nije bas da nema razvijene svesti o tome.
Maleni ti je u gacama. A likovna sekcija je se podrazumeva kao i svaki vid kulture da bi se napravila distrakcija od problema koji muce goste nase sigurne kuce.Bravo, maleni! Jerry ćete imati likovnu sekciju?
Da, to jeste. Ali opet to je problem druge vrste sa kojim se suocavaju i mnoge zene, ili nasilje ne umeju da prepoznaju ili ih je sramota da pricaju o tome.Ali, priznaćeš da džabe i sigurna kuća, ako muškarci NE PRIJAVLJUJU.
Jeste, ali putem propagande sad sve češće prijavljuju. A niko još ne vrši pritisak na muškarce da prijave nasilje... Kao, to je nemoguće.Da, to jeste. Ali opet to je problem druge vrste sa kojim se suocavaju i mnoge zene, ili nasilje ne umeju da prepoznaju ili ih je sramota da pricaju o tome.
Jeste, ali putem propagande sad sve češće prijavljuju. A niko još ne vrši pritisak na muškarce da prijave nasilje... Kao, to je nemoguće.Da, to jeste. Ali opet to je problem druge vrste sa kojim se suocavaju i mnoge zene, ili nasilje ne umeju da prepoznaju ili ih je sramota da pricaju o tome.
Sta da prijave molim te? Dobar dan zena me maltretira pa znas sta bi ti rekli na to, ili nedo Bog da kazes zena me bijeDa, to jeste. Ali opet to je problem druge vrste sa kojim se suocavaju i mnoge zene, ili nasilje ne umeju da prepoznaju ili ih je sramota da pricaju o tome.
To je tako ali samo teorijski.Pa to se sračunava na osnovu primanja, kao i sve, ti ne možeš da uzmeš pare od onog koji nema.
Jbg josh uvek smo patrijahalna sredina i zaostajemo, kao kad su jedno vreme verovali da je nemoguce da muskarac bude silovan (tj da se to uposte ne podvodi pod silovanje)Jeste, ali putem propagande sad sve češće prijavljuju. A niko još ne vrši pritisak na muškarce da prijave nasilje... Kao, to je nemoguće.
Sta bi rekli? Nasilje je nasilje i oni moraju prema zakonu da odgovore na to, pitanje je samo koliko je tebe sramota zbog drustvene stigme da to prijavisSta da prijave molim te? Dobar dan zena me maltretira pa znas sta bi ti rekli na to, ili nedo Bog da kazes zena me bije
Redmonde mnogo citas zakone predji malo na praksuSta bi rekli? Nasilje je nasilje i oni moraju prema zakonu da odgovore na to, pitanje je samo koliko je tebe sramota zbog drustvene stigme da to prijavis
savrseno tacno.sve pohvale momakNe kukam, samo iznosim činjenice koje sam na svojoj koži osetio.
Prošlo je, ali je to skoro trogodišnje iskustvo meni lično pokazalo da se svaki pokušaj zaštite slabijih ili ugrožnih ili manjina na ovim prostorima uvek završi nekom vrstom diktature i diskriminacije tih grupa prema ostalima.
Ma ima takvih dama koje zahebu muškarca i žao mi je što ti se to dogodilo. Posavetuj se pravno šta možeš učinti, pa učini. Ali tebi uopšte nije neophodno to ili takav stav držiš. Eto, i o tome je reč. Zašto držite stav, svako snosi odgovornost za svoje postupke. Dignite glas prosto.To je tako ali samo teorijski.
Kada je muškarac u pitanju sudija ti lepo kaže" Vi ste zdrav i prav i bez obzira na Vaša niska primanja ili ako ne radite, nadjite dodatni posao da izdržavate svoju decu."
A u ovom slučaju, bez obzira na moja primanja(koja trenutno u doba korone jedva zadovoljavaju potrebe koje nisu rasipničke i za koje uskoro počinjem da radim dodatni posao), gospodja nasledstvom, svojom platom te korišćenjem inostrane penzije svoje majke kontroliše mesečno mnogo više novca nego ja.
A sem tog iznosa ne daje deci više ništa, ekskurzije, treninzi,kampovi, udžbenici, odeća, obuća, izlasci sve to snosim iako pojam mesečnog izdržavanja jasno kaže po zakonu, da su to samo osnovne životne potrebe i da za sve pobrojano je i drugi roditelj dužan da učestvuje.
PS: Ja vam samo iznosim činjenice i situaciju u kojoj sam ja, NE ŽALIM se zbog toga, nek' je samo što dalje od mene.
A kako mislis da izgleda praksa?Redmonde mnogo citas zakone predji malo na praksu