Nasi najveci strahovi...

Suzy:
plasim se....
1.-bubaaaaaaaaaaa.....................
ali onih velikih...najvise.....buba shvaba............
i zabu,gustera, zmiju smem i da diram....ali kada vidim tu bubu.....oduzmem se od straha............BUBO MOJA...................

2.-da vozim....jer sam (dok nisam ja vozila)i dozivela i nagledala se previse sudara....ali moraaaaam...:-( ...................MA IDI TI PESAKA VIDELI SMO KAKO VOZIS

3.-samoce.............PORED MENE NISI NIKADA SAMA..................
......

A da.............i to je..............

Oximoron:
dusho,wampiri postoje samo u filmovima :D

e pa ja ih se plasim8) ,al gledam filmove sa cebetom do ociju:roll:
moja sestra vristi od smeha kad me vidi kako gledam film:D sta da radim kad su me na plasile komsije sa vampirima jos kao malu,pa mi je zbog toga ostao strah:?
Naravno da znam da to ne postoji,aliiiiiiiiiiiiiiii,brrrrrrrrrr ma ja se i dalje tripujem,sta cu:roll:
valjda ce me proci nekad:D

Ja se plašim rata. A ako ostanem na ovim prostorima, za svog života ću makar još dva doživeti. Ako preživim prvi... Zato bežim u.... gde nema rata? Island? Jeste, Island je zemlja obećana, pravac kod Bjork da se oblačimo u labudove!

Mare al ti je ideja...da se oblacimo u labudove i igramo u 'Labudovom jezeru' :lol: !
I ja se jako plasim rata, vucem traume jos iz '99..al opt,mislis da se to vise nece desiti, iako znas da je neminovno

Nisam znala da se toliko plasim kad nestane struja! Moja drugarica iz osnpovn je pricala da se uvek probudi kad nestane struje.. a jednom je ' prespavala ' i kaze sestri: 'Sto me niisi probudila kad je nestala?!?' :lol:

Back