Nasi najveci strahovi...

Ja ozbiljan odgovor:Od kako znam za sebe, ne mogu da podnesem zvuk sirene za vazdushnu opasnost. U detinjstvu ni zvuk aviona nisam podnosila, ali sirena...i u doba najveceg mira me hvatao nemir i drhtavica. Malo se naviknuh...onomad, kad je cheshce slushasmo...ali chak i kad je proba, nepodnoshljiv mi je taj zvuk...

Moj najveci strah, strah nad strahovima, najveci strah u istoriji SVIH strahova, su igle i ono famozno vadjenje krvi.
Bas mi je bedak sto nije iracionalni strah, nego se i to nekada mora...jbg... ako nekad jos budem isla razglasicu svima da me tesite,OK?

Samo velikih paukova, i niceg vise. Paukovi mi se gade, jednom mi je jedan veliki crni bio na ruci dok sam spavala ... Malo me je golicalo i ja upalim svetlo, onda sam skocila, saplela se o jorgan, pala sa kreveta, udarila koleno, uganula nogu, klepila lakat i on je jos mileo okolo dok ga nisam razmazala po podu!
Ne mogu da ih smislim u blizini, one socne sa dupetima...

Nemam strahove osim jedne male fobije. Fobija od paradajza. Ne podnosim miris , lik i delo,boju a ukus neznam kakav je.Dobijam napad panike kad gledam gadjanje paradajzom u Shpaniji.U mojoj ordinaciji zabranjen je pristup ljubiteljima paradajza....

skrobi90:
Zanima me cega se ko plasi i zasto.
Na primer, ja se plasim samo paukova, ali ne znam zasto. Od kad znam za sebe, ja sam bezala i od najmanjeg pauka. A kad bih morala da biram od poplava, vulkana, zemljotresa i tornada, najgore je po meni ovo poslednje. Doduse, i vulkan je isto...dobro je te ih nema u nasoj zemlji. Horor... :-?

ajde a od manijaka se ne plasish i baba roge
ja se na taj nachin plasim mekih bicakao crva ali kako kad.

inace se plasim da mi se ne desi neshto da cu zgreshiti s nekim ljudima s kojima to ne bi trebalo da se radi ili da ce mi neko neshto lose uraditi mada verovatno ja to mislim reciprochno blabla. mada nekad su strahovi realni

Psihologue:
Nemam strahove osim jedne male fobije. Fobija od paradajza. Ne podnosim miris , lik i delo,boju a ukus neznam kakav je.Dobijam napad panike kad gledam gadjanje paradajzom u Shpaniji.U mojoj ordinaciji zabranjen je pristup ljubiteljima paradajza....

hahahhah zezash se
ovo je uvrnuto
znaci vrishtis na paradajz ??? tebi je bash teshko :)
nisi pokusao da izlecis samog sebe
je l i picerije izbegavash...znash ono crveno to je samleveni p*

Plašim se pada s visine i gubljenja tla pod nogama.
Recimo, izuzetno mi se dopada Gardoš i volela bih
da tamo imam kuću, ali taj teren je relativno nestabilan,
ima nekih laguma dole, a i dešavalo se da ljudima tamo
kuća jednostavno propadne u zemlju, pa mi je to faktor
odvraćanja od te moje ideje i želje.

Suzy:
plasim se....
1.-bubaaaaaaaaaaa
ali onih velikih...najvise.....buba shvaba....
i zabu,gustera, zmiju smem i da diram....ali kada vidim tu bubu.....oduzmem se od straha....

2.-da vozim....jer sam (dok nisam ja vozila)i dozivela i nagledala se previse sudara....ali moraaaaam...:-(

3.-samoce.....
......
Samooce? Pa sta mu ti to radis, ha?

odvishe sam hrabar da bih se plashio insekata....il raznih nepogoda.....

plashim se duge bolesti.....plashim se da tju nekad u zhivotu oboleti od kancera....to bi bio moj najvetji ovako realni strah

chudno....mislim da sam nekad pisao o tome....dok sam bio klon i sve....al gle npr chovek u shumi u 3 ujutru....koja jeeeza....strah.....a gle istog tog u centru npr beograda u isto vreme....postoji neki strah al zanemariv u odnosu na shumu.....odaljili smo se....skoro sam to komentarisao s mojim roditeljem....ne ide mi s njom takva neka pricha....a da sam prichao o cenama mleka il ulja il shta se kako sprema.....bilo bi zanimljivo.....ona kazhe da ne pricham dovoljno sa njom....otishla je u penziju i dosadno joj je i sama je.....i razumem je....al o chemu da prichamo....ako krenem o zhivotu ona se skenja jer ja eto nisam preterani optimista....nju boli shto ja ne izlazim i ne ludujem il neshto.....shto nemam devojq i sve....jednom me pitala jesam li pe.der....kao ja nisam imo devojq 2god i ona se zabrinula.....i kao da prichamo....o chemu da prichamo koji moj....shta to ona ima meni retji shto ja vetj ne znam....daleko smo mnogo....ne u godinama vetj u stavovima i svemu....a volim je skroz i sve....al jbga ne ide neka komunikacija....chudno kako to nekad naprosto ne ide....nemash o chemu.....nadjesh se s nekim i on ti 3 puta za veche pomene kako je dobra riba proshla pored....a ti kao tu neshto prichash o nechemu....i kako je super u novom sadu jer kao ima puno lokala i extra su ribe....i kako je njemu bilo tamo do yaya dok je radio u avangardiji i kako mu nije jasno shto je lazu tamo smor....s nekim ljudima jednostavno ne ide komunikacija....bolje da smo gledali film kako je i predlozhio....

Back