- Poruka
- 5.913
Питање за демократе, с обзиром да су наведена двојица злочинаца проглашени невиним пред Хагом, да ли и даље сматрате да Генерал Младић треба бити изручен Хагу? Волио бих да ми то мало појасните.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Питање за демократе, с обзиром да су наведена двојица злочинаца проглашени невиним пред Хагом, да ли и даље сматрате да Генерал Младић треба бити изручен Хагу? Волио бих да ми то мало појасните.
Mozda i njega proglase nevinim. Vazno je samo biti musko i dostojanstveno otici i braniti svoj stav.
Ili bolje reci stati iza svojih dela ili nedela.
To misliš na doček Biljane Plavšić poslije, izdržavanja kazne za ratni zločin. i odlazak po nju Aviona vlade RS-a koji se na račun poreznih obveznika održava pa i članova porodica nad kojima je izvršen zločin.A jel vazno to sto se selektivno odredjuje ko treba da stane iza svojih dela, a koga ljudi docekuju na aerodromu kad se pusti?!
To misliš na doček Biljane Plavšić poslije, izdržavanja kazne za ratni zločin. i odlazak po nju Aviona vlade RS-a koji se na račun poreznih obveznika održava pa i članova porodica nad kojima je izvršen zločin.
Krajnji je to bezobrazluk.
To misliš na doček Biljane Plavšić poslije, izdržavanja kazne za ratni zločin. i odlazak po nju Aviona vlade RS-a koji se na račun poreznih obveznika održava pa i članova porodica nad kojima je izvršen zločin.
Krajnji je to bezobrazluk.
za ovog drugog ne znam. znam da je orić kažnjen od strane haškog tribunala
Svako je nevin,
dok se ne dokaze da je SRBIN!
.... једина истина ......... за сада........za ovog drugog ne znam. znam da je orić kažnjen od strane haškog tribunala
kazna od dvi godine nije mu poništena !!!Другостепеном пресудом му је поништена и она мизерна казна од две године.
kazna od dvi godine nije mu poništena !!!
Mozda i njega proglase nevinim. Vazno je samo biti musko i dostojanstveno otici i braniti svoj stav.
Ili bolje reci stati iza svojih dela ili nedela.
kazna od dvi godine nije mu poništena !!!
Ko vas zavadi Janes Jansa i Ibrahim Rugova 
Naser Oric je isporucen Haskom tribunalu, i tu se zavrsava sva prica. To sto mu tuzioci nisu uspjeli dokazati ono za sto ga terete, nije nas problem.
Iako bi meni bilo svejedno i da su mu dokazali.
Па и не окривљујем ја Бошњаке за непоштеност већ хашки трибунал. Ратко Младић треба да иде у хаг, али тек кад насер Орић добије бар 20 година робије.
Naser Oric je isporucen Haskom tribunalu, i tu se zavrsava sva prica. To sto mu tuzioci nisu uspjeli dokazati ono za sto ga terete, nije nas problem.
Iako bi meni bilo svejedno i da su mu dokazali.
Pa Mladic je trebao davno jos da bude u Hagu, neka ode isto ko i Naser Oric.
Ako mu nista ne dokazu, sve ok.
Pa Mladic je trebao davno jos da bude u Hagu, neka ode isto ko i Naser Oric.
Ako mu nista ne dokazu, sve ok.
Oj Mudzahedin bice repriza znaj.
Ima u nas Srba jos Mladica.

Svako je nevin, dok se ne dokaze da je SRBIN!
za ovog drugog ne znam. znam da je orić kažnjen od strane haškog tribunala