Naseljavanje svemira

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se mene tice ja necu da idem nigde odavde... pre bi umro na zemlji u najgorim mukama nego da se smaram na nekoj tamo planeti gde ce mi ceo zivot biti obojen neonskim svetlima i mracnim i lose osvetljenim sobama i hodnicima... Voli to da vidim na filmu ali neka hvala ovako... Sto se mene tice Zemlja je nesto najlepse bar u poznatom svemiru tako da ja ne idem odavde nikako ... Samo bi voleo da malo vise brinemo o nasoj planeti... Ali jednostavno sta da se radi kada smo zveri...

LJUDSKA CIVILIZACIJA NIKADA NECE NASELITI SVEMIR JER JE TO NEMOGUCE. U NASEM SUNCEVOM SISTEMU NEPOSTOJI NIJEDNA PLANETA NA KOJOJ POSTOJE BILO KAKVI USLOVI ZA OPSTANAK LJUDSKE VRSTE.MOZDA VAN NASEG SUNCEVOG SISTEMA I POSTOJE TAKVE PLANETE,ALI ONE SU UDALJENE STOTINAMA,AKO NE I HILJADAMA SVETLOSNIH GODINA.POZNATI FIZICARI TVRDE DA NIJEDNO LJUDSKO BICE NE BI MOGLO PREZIVETI PUTOVANJE KROZ SVEMIR . DA NE GOVORIMO DA JE NEMOGUCE IZGRADITI SVEMIRSKI BROD KOJI BI PUTOVAO MAKAR 50 PROCENATA BRZINE SVETLOSTI. NPR. KADA BI NAM POSLO ZA RUKOM DA PUTUJEMO I 99 PROCENATA SVETLOSNE BRZINE PUTOVANJE DO NAMA BLIZE ZVEZDE ANDROMEDE TRAJALO BI NEKIH 28000 GODINA.

zex1:
LJUDSKA CIVILIZACIJA NIKADA NECE NASELITI SVEMIR JER JE TO NEMOGUCE. U NASEM SUNCEVOM SISTEMU NEPOSTOJI NIJEDNA PLANETA NA KOJOJ POSTOJE BILO KAKVI USLOVI ZA OPSTANAK LJUDSKE VRSTE.MOZDA VAN NASEG SUNCEVOG SISTEMA I POSTOJE TAKVE PLANETE,ALI ONE SU UDALJENE STOTINAMA,AKO NE I HILJADAMA SVETLOSNIH GODINA.POZNATI FIZICARI TVRDE DA NIJEDNO LJUDSKO BICE NE BI MOGLO PREZIVETI PUTOVANJE KROZ SVEMIR . DA NE GOVORIMO DA JE NEMOGUCE IZGRADITI SVEMIRSKI BROD KOJI BI PUTOVAO MAKAR 50 PROCENATA BRZINE SVETLOSTI. NPR. KADA BI NAM POSLO ZA RUKOM DA PUTUJEMO I 99 PROCENATA SVETLOSNE BRZINE PUTOVANJE DO NAMA BLIZE ZVEZDE ANDROMEDE TRAJALO BI NEKIH 28000 GODINA.
nikad ne reci nikad...naravno da je mogutje naseliti planete u sunchevom sistemu,mozda ne danas ali za nekih 10-20 godina kad tehnologija bude bolja shto da ne?Na Marsu kolko sam uputjen nije bash toliki "problem" da se napravi baza,nego se plashe velikog nevremena koji moze da unishti milijarde koje su ulozene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back