DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

DjuraMornar:Jos nesto...kod fotografije se manje vise ne radi o ideji....vec o talentu da u jednom momentu spazis nesto sto neko drugi ne bi....odnosno treba imati "oko"....Zanat svako moze da "ispece" ali nije svako umetnik...
zato mislim da izvestan mladic svakako ima dobru "zanatsku podlogu" ne znam za ovo drugo....

Ja imam Paint Shop Pro 9, pa da vidimo sta tu moze da se uradi ...
Ma nemam ja nista protiv Dejana, imam protiv ovih sa Safarija sto biraju obradjene fotke.
Da, ogranichenost.DjuraMornar:Ogranicenost?
Ja sam govorila o umetnosti.
Postoje umetnici koji koriste photosh. ili razlicite programe da bi dobili odredjen "proizvod"....
Postoje oni drugi koji nisu umetnici i kojima je to jedini nacin da dodju do necega.
kada govorimo o "FOTOGRAFIJI" a ne o "Digitalnoj umetnosti" ja uvek i apsolutno podrzavam onog umetnika koji je u stanju napraviti fotografiju koja ce pre svega imati kompoziciju ,likovnost ...dusu.....
i to je za mene delo vredno komentara.
Kada posmatram delo drugom umetnika ,koje se ne zove "fotografija" jer to nije,vec ima drugaciji naziv ,upravo radi celog procesa njenohg nastanka ,onda se mogu diviti i tom radu pod uslovom da je dobro.
To je sve.