Naše um. fotke

LePiaf:
Epa lako je tebi LePi da praviš ovakve sRike kad živiš na moru.
teddy.gif

Stari dobri Photoshop. Uglavnom se sve nalazi u "Adjustment" meniju (curves, shadow/highlight, hue/saturation, contrast/lightness...).
Zapravo., mislim da se sve moze postici u bilo kom programu za obradu fotografija (npr u GIMP-u, koji je besplatan). Chak i onakve perverzije kakve radi ovaj Dejan sa prethodne strane. Sve je uglavnom stvar tehnike, ne nekakvih ultra-mega softverskih alata. Proguglaj malo... net je prepun raznih tutoriala za Photoshop.

A koja je to fora da se koristi Photoshop ? Mislim u cemu je onda draz? Pa to moze svako .valjda je poenta u tome da neko zakaci fotografiju koju je sam napravio a ne je "obradio" ...Bilo koju fotografiju da uzmes ,pa cak i onu najgoru ,ako je provuces kroz Photosh. moze da izgleda ovako i onako ali za tako nesto mozemo otvoriti novi topic.....

Znaci, Dejanove fotke vam se ne svidjaju? :-?

A sta bi sa onim da tamo Na dlanu ne mogu fotke koje su prosle kroz fotoshop? :D

Zeza me skidanje GIMP-a, ako neko ima provereni link nek ga okaci. :|

Ma super su, ali stos je u tome sto ne znam kakve su bile u originalu, tj. kad je skljocnuo. Sa malo samo dara, svaka fotka moze da izgleda sjajno kad se obradi. Po meni to nije to. Dlanovci su sad kao pobednicke izvukli sve koje su obradjene, eto to mi se ne svidja.

Ja iskreno volim i jedne i druge.:) Malo mi je tesko da poverujem da neko bez dara, ume onako da sredi fotografiju i da je pre fotografisanja bila krs. Nisu to ljudi koji cackaju po photoshopu iz dosade, pa kao uspelo mi da napravim extra fotografiju i jos cu da zivim od toga. Drugo, nije samo skljocanje dovoljno, potrebna je i ideja. Ma dar se uvek vidi sa photoshopom ili bez. :razz:

Ja se ne predajem, kacim tamo i dalje, uzecu ja tri ipoda! :lol:

ps. Meni se svidja Dejanova, super mi je ova sa casom, i ok su mi mama i beba. Ostalo mi je njesra. :)

divlja:
Ja iskreno volim i jedne i druge.:) Malo mi je tesko da poverujem da neko bez dara, ume onako da sredi fotografiju i da je pre fotografisanja bila krs. Nisu to ljudi koji cackaju po photoshopu iz dosade, pa kao uspelo mi da napravim extra fotografiju i jos cu da zivim od toga. Drugo, nije samo skljocanje dovoljno, potrebna je i ideja. Ma dar se uvek vidi sa photoshopom ili bez. :razz:

Ja se ne predajem, kacim tamo i dalje, uzecu ja tri ipoda! :lol:
Mozda,ali su po meni i dalje njegove ideje sladunjave....

Back