Nase tajne sluzbe radice kao BND!

Mi smo davno razhebali nashu sluzhbu,
Sluzheci strancima i pushtajuci ih da nam oni objasne "kako se to radi".
Sve go ustasha na vlastí od 2000. pa na ovamo.
A nazhalost, ni danas nije drugachije.

И пре тога су се бавили само великосрпским хегемонистичким елементом. То је био приоритет над приоритетима.

Није поента у пословима, организацији која говори о удомљавању кадрова са структуром као БНД.
Уместо једне службе, односно две, и интегрисане, предвиђене су 2 војне и 2 цивилне.
А није само БНД узор већ се планира и формирање Федералног истражног бироа, у држави која није федерална (али се пресвиђа да ће бити или шта, па се на ТО обрати пажња шта најављују), српска варијанта FBI.
Тако кажу новинари, а они располажу знањима, као што се нисмо уверили...

Da li su te sluzbe NAŠE ili su TAJNE? :think:

Ako su tajne, ko ih je i zašto napravio, ko ih vodi i sa kojim ciljem? NATO-OTAN? Stazi? Kagebe? Agenti Grand produkcije?

Da li su NAŠE samo zato što ih mi od placenog poreza finansiramo?
Hocu i ja da budem NAŠ i najtajniji Tajni. Da me masno placate, a da ne znate ni sta radim ni da li postojim.

Poslednja izmena:
Srpske službe imaju obavještajni dio? Pa koga mi špijuniramo, južni dio Kosovske Mitrovice možda?

Сјеверни. Ти "криминалци" желе начисто да нас упропасте. Непрекидно закерајући и одбијајући да прихвате "реалност", тј. владавину "реда" у тзв. косове, удаљавају нас од наше еуРопске "сабраће".:sad2:

А сетите се, није било баш тако давно, како су наше обавештајне службе за време НАТО агресије "избушиле" њихове. Чак су и они судили неким њиховим припадницима због тог понижења. Е, а онда шерпе и лонци раније започеше, а касније и завршише посао самопоништења државе и свих њених структура и функција. О економији и да не причамо. "Ми смо добро, али тако нам и треба".

А сетите се, није било баш тако давно, како су наше обавештајне службе за време НАТО агресије "избушиле" њихове. Чак су и они судили неким њиховим припадницима због тог понижења. Е, а онда шерпе и лонци раније започеше, а касније и завршише посао самопоништења државе и свих њених структура и функција. О економији и да не причамо. "Ми смо добро, али тако нам и треба".

to je par pravdoljubivih ljudi sa zapada koji su shvatili istinu i pokusalo dobrovoljno da nam pomogne. nikoga mi nismo izbusili.

Koliko se secam, vrsio se pritisak da se sluzbe ukinu. I to od onih posednutih zena...

to je par pravdoljubivih ljudi sa zapada koji su shvatili istinu i pokusalo dobrovoljno da nam pomogne. nikoga mi nismo izbusili.

Па да, Момчило Перишић је такође "правдољубиво" и показало се, прозорљиво, издавао Србију, па му ови "неспособни" ставише грешком кесу на главу и ухапсише га. Претпостављам да су сви они заслужено кажњени због недостатка визије.

Какве везе има какви су мотиви извора информација неке службе? Тада је то функционисало у интересу Србије. Данас функционише у интересу непријатеља Србије.

:dash:

Sistem bezbednosti u Srbiji je dolaskom Milosevica na vlast postao privatna sluzba korumpiranih politicara i svakome ko moze da plati za usluge. svaka kasnija vlast nije uradila nista da to iskoreni vec je samo preuzela zateceno stanje. i obilato manipulisala istim.

To je bio pocetak naseg pada... Preko 20 godina ili padamo ili stagniramo. Ne znam kada cemo poceti da se penjemo.

Naš tajne službe radiće kao BND http://www.naslovi.net/2014-09-07/vecernje-novosti/nas-tajne-sluzbe-radice-kao-bnd/11541569

Mora da je gteska u naslovu i tekstu. Treba, nase sluzbe ce otvoreno raditi za BND.

:navodnik: Наше :navodnik: обавештајне службе су...ОДАВНО...филијале...CIA, NED, MI6, BND, MOSAD...ITD....а НБ Србије је од доласка Бориса Тадића на власт...филијала...MMF-a....:aha2:

Ко нам " Постројава Војску Србије "...и...ко нам " Бира Владу Србије "....:think:

У овој земљи ...као из приповетке Радоја Домановића...НАЈМАЊЕ СЕ ПИТА НАРОД СРБИЈЕ...а...ПОНАЈМАЊЕ ОВИ СЛЕПЦИ КОЈИ НАС ВОДЕ...:aha2:

Back