Nase slike vol.2

735014_577853895561516_698185921_n.jpg
Moj opasan pas i cupava ja!

Kako si slatka. z:shock: A ko je ova lijepa djevojka pored tebe? :)

Ovde kad god neko da pozitivan komentar, svi odma' misle da je to muvanje. Alo đeco, znate li vi šta je muvanje? Muvanje je kad akuta napiše post upućen nekoj forumašici... i to bezuspešna forma :lol:

Verovatnoćo pa ti si mrtva sestro, forumski si nula :confused: Baš ste se unakazili vi starosedeoci, dosta, doista :)

Eh, eh, eh, kakvi ste, niko ne bi sačekao da se formiraju emocije, da se razvije veza, pa tek onda, ako bi već interesovanja bila obostrana. Odma "ja bi ovu ja bi onu". :mrgreen: Nema smisla te nema smisla. Mogu samo da zamislim kako se ove cure osjećaju posle takvih komentara. Definitivno ne bi željeli da cure više ne izbacuju slike. :/

Eh, eh, eh, kakvi ste, niko ne bi sačekao da se formiraju emocije, da se razvije veza, pa tek onda, ako bi već interesovanja bila obostrana. Odma "ja bi ovu ja bi onu". :mrgreen: Nema smisla te nema smisla. Mogu samo da zamislim kako se ove cure osjećaju posle takvih komentara. Definitivno ne bi željeli da cure više ne izbacuju slike. :/

Moze samo da im pogoduje...meni da neka ribe kaze da bi mi rado dala ili da prska gejzir svako vece gledajuci moje slike, pf, osecao bih se kao maco(r)... :lol:

Back