RHCP
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Moj opasan pas i cupava ja!![]()
Kako si slatka.
A ko je ova lijepa djevojka pored tebe? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj opasan pas i cupava ja!![]()
A ko je ova lijepa djevojka pored tebe? 
Brate, kad već planiraš da muvaš, bar se informiši... U pitanju je crni nemački ovčar...Sjajan pasSvajcarski ovcar ? Oduvek sam zeleo takvog
![]()

Ti to ozbiljno?
Overi razliku
![]()
![]()
I vise nego ocigledno da je crni malo nizi od belog.
@Tamara
Slatka si...simpatican je i taj blento pored tebe.![]()

Brate, kad već planiraš da muvaš, bar se informiši... U pitanju je crni nemački ovčar...
![]()

Samo sto su sve albino zivotinje istrebljene u Nemackoj za vreme vladavine Nacista,ali su opstali u Svajcarskoj...Otuda i ime ...

ma neki bluz klub u nekoj vukojebini![]()
Zasto se uvek sve svodi na muvanje ...Imate li vi neke zenske prijateljeZasto se uvek sve svodi na muvanje ...

Spomene li neko još jednom stari lančić![]()
![]()
Bilo je sunčano taj dan xDDanasnje devojke imaju steceni refleks, kad god vide fotoaparat, deformisu facu.
Ne ide ta pokisla faca uz osmeh, nikako.
Inace, fina slika.

Kao da si popila politru rasola
ali ebozovna van toga

Lepa si Banzaji...cudan ti malo taj stil oblacenja, al' dobro ti stoji...

mada ne deluju bas preterano velike, solidna 6...
Banzaji, je l' 75 brusitj? 
Nema smisla te nema smisla. Mogu samo da zamislim kako se ove cure osjećaju posle takvih komentara. Definitivno ne bi željeli da cure više ne izbacuju slike. :/
Eh, eh, eh, kakvi ste, niko ne bi sačekao da se formiraju emocije, da se razvije veza, pa tek onda, ako bi već interesovanja bila obostrana. Odma "ja bi ovu ja bi onu".Nema smisla te nema smisla. Mogu samo da zamislim kako se ove cure osjećaju posle takvih komentara. Definitivno ne bi željeli da cure više ne izbacuju slike. :/