mrki93
Domaćin
- Poruka
- 4.198
Koja crna sirina, moja rucica 38 cm xD[Ne_Vazim_Se];22290377:a bogami i u shirinu hahahahah
naravno da je zver, ne osporavam, ali u svojoj kategoriji.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja crna sirina, moja rucica 38 cm xD[Ne_Vazim_Se];22290377:a bogami i u shirinu hahahahah
naravno da je zver, ne osporavam, ali u svojoj kategoriji.![]()
[Ne_Vazim_Se];22290375:naravno, pre takmichenja spushtash bf hemijom na fazon... neznam tachno, TLOS zna...ali mnogo malo... i odan se josh premazesh uljem... i onda tako izgledash haha.
a i ovaj lik sa 185 i 100 kg shto ga je TLOS postavio je roid kalsichan... pogledaj mu bf to ne moze tako prirodno![]()
(kreatin whey itd naravno, al' kao steroida bez)...lik je spokesperson za Bodybuilding.com i fitness model tako da je do jaja poznat...trenira kao 7-8 godina...ne znam, i meni deluje nemoguce al' mozda ima neku bolesnu genetiku...mada ono...i bicikisti su svi natural...kad se rade testovi urina 

e ovaj AC DC kad zapocne gluposti ovde![]()
![]()
![]()

tlos, ima li tog klipa vise?
hajde, eto, nek bude 15, vidim da 20 ni sanjat ne mozes.![]()
slobodno radi 60 sto se mene tice 
da bre, trcim za tebe da pravim klip...nit si sliku postavio nit svoj klip sa virtuelnih "25" zgibova...
a kazem...zabole me dole nesto koliko radis zgibova...kad ne razumes nista o ovoj temi realno![]()

Koliko si jak najbolje se vidi na zgibovima i skelkovima,tu je snaga i eksplozivnost. Novak Djokovic bi mogao sve ove naduvane da isamara sa onom njegovom zgoljavom definicijom. e tu je snaga,a ne u 500 kila misica.

Normalno vezbanje sklekovima i zgibovima za jak udarac rukom i brzinu ili dizanje tegova za tromost i mogucnost da podignes nesto jako tesko sto ti u zivotu nece trebati.

Koliko si jak najbolje se vidi na zgibovima i skelkovima,tu je snaga i eksplozivnost. Novak Djokovic bi mogao sve ove naduvane da isamara sa onom njegovom zgoljavom definicijom. e tu je snaga,a ne u 500 kila misica.

osim ako treba istovarit kamion ili pogurat auto.
al meni mrsko da se sad prepucavam sa tlosom, vidim da je lik strasno nalozen i da mu je biceps smisao zivota.
necu da ga diram gde je slab... neka bude po njegovom.
svarceneger je bog! je l' tako, tlos?![]()
Al' dobro ovde se retko ko razume pa mozes da prodjes 

Ovo neka reklama?![]()
Šalim se..I like it!
![]()

to jokili legendo, jak si!
ma najgore kad dodju "ja mogu 23324 zgibova"...odgovor tipa "bravo, bambi za tebe" mi naidje
svi se porede neko ludilo...ja se poredim sa sobom od pre mesec dana...'el tako, tako je...
kako te slusaju one 2?

Stisnite vi meni kobaju, uletim ovde očekujući neke dojke forumašica a vi stavljate nabildovane likove i kurrčeve
koji ste gejevi
mrš u tri pizzde majčine

Ljubomoran si na mene![]()