gost 199422
Ističe se
- Poruka
- 2.230
eo jedna staaaaaraaaa.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eo jedna staaaaaraaaa.....
Jel radiš zgibove,propadanja ili samo trbušnjake![]()
Lepo je gradjen...ali je suvise mrsav da bi razvio ruke,ramena ili grudi....

koliko si tad imao?26
bez uvrede,definicija solidna ali stvarno treba jos mase
ovo je slikano ja msm 2008,,, tad sam stvarno bio mng mrsav... sad sam dobio na masi...
imam 56kg...e za visinu nzm bas...oko 170...
Kada dodjes u 20te samo ce stomacina da izleti,ramena da se rasire,lice da izmeni oblik i da se povecaju i grudi i ruke,a sve ovo sto ide na silu nema mnogo vajde! Pomiri se sa tim!onda brate izgledas kao kostur! ja imam 177 i 73 kila i delujem mrsavo!Kada dodjes u 20te samo ce stomacina da izleti,ramena da se rasire,lice da izmeni oblik i da se povecaju i grudi i ruke,a sve ovo sto ide na silu nema mnogo vajde! Pomiri se sa tim!
Pa taman sam se u 20-toj ugojio, a prije toga sam bio tvoja kilaza.
Sve se lako prelezi i uradi kad si mlad,telo samo sebe zaceljuje,a kad rast prestane onda samo za mesec,dva izleti stomacina i poraste d*u*p*e,nisi ni svestan sta se desilo! Vecina likova u teretanama su 20+ koji su se natovili i svaki mi je dao odgovor da je bio kao ja mrsav i da je odjednom se nagojio i da vezba da bi to skinuo! Vecinu ljudi koju vidim da su stariji (20+) imaju odbim ruke 30-40 cm a ne vezbaju. Prirodno te telo izgradi!dzaba ti definicija i masa ako si glup ko **** i ne znas da smuvas ribu. Nijedna nece svrsavati na tebe i skoro svaka smatra da su takvi likovi narcisi i nece da bude sa njima. Ja sam vidjao cackalice od ljudi koje vode ekstra ribe tako da treba da te bole mudo i za definiciju i za masu. Evo ja sam se ugojio 10 kola od prosle godine i ono nista mi se nije zanimljivo desilo povodom toga!

p.s. radim zgibove , sklekove(50) , trbusnjake...disem tegove...od 10-12.5kg... po 50x....

14@jokilip, ako si imas 16 ili ispod, nista nije strasno, masa ce onda doci sama od sebe.
aha...Koliko trbusnjaka... 1000 bese![]()
da,da...U jednoj seriji![]()
Ali to je bilo pre... sad najmanje 1500![]()