Nase slike vol.2

35960_1550428643277_1311946206_1488264_4397068_n.jpg

Rece idiot kome se ni ime ne zna i koji je u stanju da nekome kaze bilo sta samo na forumu i pod nikom.

Ovolika ogranicenost ispoljena na ovom topiku je za neke sa meksim srcem i tanjim nervima stvarno deprimirajuca.
A kukavicka praksa pisanja komentara na nivou prosecnog pajkanskog nevaspitanog i nepismenog mozga je vise nego suvisna.

cek,ako joj je rek'o da je lepa ,iako to ne misli ,sta onda ?

dobro,nije morao nista ni da prokomentarise,ili pak mog'o je to na suptilniji nacin,ali ne znam svrhu postavljanja slika ovde...to samo pokazuje da onda svi ovde postavljaju slike radi svog ega ..kako bi im svi komentarisali "vrhunska" "extra" "bas si cute" "woow" itd....

A koja si ti to ovde bitna persona pa da treba da ti se pojasnjava koja je svrha kacenja slika

Meni nije jasno koja je SVRHA da pitas nesagledivu glupost na koju u narednoj recenici dajes odgovor?
cek,ako joj je rek'o da je lepa ,iako to ne misli ,sta onda ?

dobro,nije morao nista ni da prokomentarise,ili pak mog'o je to na suptilniji nacin

potvojski
Cek, ako on moze da prokomentarise sliku, sto ja ne bi mogla da prokomentarisem neumesan komentar?

Da nastavim u svom maniru:
Ispod kog kamena si dosad zivela pa ne znas da se na forumima izmedju ostalog kace i slike, izborno, niko nikog ne sili.

I da, da prokomentarišem Raisu: devojka ima jako lepe oči, meni se čini da je tamnijeg tena, što ne volim, al imam utisak da je ekstra zgodna :D

Dalje, Milan: ne dopada mi se baš fotografija, ti si ok :)

A koja si ti to ovde bitna persona pa da treba da ti se pojasnjava koja je svrha kacenja slika

Meni nije jasno koja je SVRHA da pitas nesagledivu glupost na koju u narednoj recenici dajes odgovor?

potvojski
Cek, ako on moze da prokomentarise sliku, sto ja ne bi mogla da prokomentarisem neumesan komentar?

Da nastavim u svom maniru:
Ispod kog kamena si dosad zivela pa ne znas da se na forumima izmedju ostalog kace i slike, izborno, niko nikog ne sili.

nisam ja ni trazila da mi neko objasni svrhu kacenja slika,sama sam je uvidela :lol:

naravno,ja imam pravo da odgovorim na ovaj tvoj post,ti imas na moj...
to se nije ni dovodilo u pitanje...tj ja nisam stala u odbranu posta "ruzna je ko lopov" zato sto ste vi duzebriznici odgovorili na to ,vec kako ste odgovorili,odnosno sadrzaj odgovora....a mogu reci da nije bio nista bolji od onog odgovora zbog kojeg ste vi(ponavljam dusebriznici) tipa i "napali"...

Back