Nase slike vol.2

Cekali da pocne tuborg zurka pa smo blejali na autobuskoj stanici preko puta
34519_1539879265583_1492965666_31403719_541023_n.jpg

Ko prepozna namrstenog momka u sredini dobije pivo :D

moram priznati da su ti ove devojcice izuzetno.. tuc tuc tuc tuc tugc tugc tuc tuc.. tuc

Pih, nema, slabo. Sve me slikaju u nekim pozama kojih se često ne sjećam. Sinoć sam naprimjer morao da glumim Jack Sparrow-a, zamotali maramu i skačem na ostrvce na rijeci da bih bio u elementu. Eh, alkohol je čudo :D

kad smo kod Jacka,ja sam glumila onu curu iz Titanika,i onako promuklim glasom vrsitala svakom momku koga sretnem Jaaaaaaack,i pruzala ruke ka njemu u ocaju.

nego,podeli sa nama slicice:cvet:

Rece idiot kome se ni ime ne zna i koji je u stanju da nekome kaze bilo sta samo na forumu i pod nikom.

Ovolika ogranicenost ispoljena na ovom topiku je za neke sa meksim srcem i tanjim nervima stvarno deprimirajuca.
A kukavicka praksa pisanja komentara na nivou prosecnog pajkanskog nevaspitanog i nepismenog mozga je vise nego suvisna.

Rece idiot kome se ni ime ne zna i koji je u stanju da nekome kaze bilo sta samo na forumu i pod nikom.

Ovolika ogranicenost ispoljena na ovom topiku je za neke sa meksim srcem i tanjim nervima stvarno deprimirajuca.
A kukavicka praksa pisanja komentara na nivou prosecnog pajkanskog nevaspitanog i nepismenog mozga je vise nego suvisna.

Pusti,kad dosad nije naučio,da i ako to misli,bolje da ćuti i zadrži u sebi :mrgreen:
ja tako pljujem samo žene koje su me ugrozile,onda ne biram reči

Back