Nase slike vol.2

Samo se ti javi kad budeš dolazio.
Hahahahahha čuj u Nišu pa šta ja sad trebam da se cimam iz Beograda da vam objasnim neke stvari. Ponesi i te pehara...
Šalim se nisam ja nešto mnogo dobar igrač, nemam ni komp koji bi podržao 2012 a kamoli 13 ali zato često idem na soni pa se tamo vežbam.
Inače šijem sa Bajernom...

Opusteno, zezam se, sta ja znam kako ko igra :P

A inace PES 12 i 13 su isti po zahtevnosti kao i 11, tako da ako ti radi 11 onda moraju da rade i ova dva...

@Mrki

Ebiga xD Ljudi ne cene kvalitet...

Ne seri? Pa zar ne zauzima mnogo više 13 od pesa 11? A i grafika je valjda bolja ili se meni čini pošto igram na soniju...

Prostorno s gotovo identicni, u opsegu od 5 do 7 giga, ne znam tacno jer ja imam i peceve. Grafika je malko bolja... Evo ti pa sam uporedi, i da znas da je ovako, proverio sam kod mene u settings, to su requirements...

PES 11

CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent
RAM: 1GB
HDD: 8GB free
MEDIA: 4x DVD-ROM Drive
VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD/ATI Radeon x1300 video card)
SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card

PES 13

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV processor 2.4 GHz or equivalent processor
1GB of RAM
Video Card NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 128MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.

Akuta matori ja se ni trunku ne razumem u ovo što si poslao.
Znam samo da imam 1gb rama i winduZ xp. Ma ko ga **** ima ovih dana da skinem igricu, nek ckrne komp ionako je odslužio više no što je iko očekivao.

Akuta matori ja se ni trunku ne razumem u ovo što si poslao.
Znam samo da imam 1gb rama i winduZ xp. Ma ko ga **** ima ovih dana da skinem igricu, nek ckrne komp ionako je odslužio više no što je iko očekivao.

Pa mozda se ne razumes, ali nisi corav, vidis da je sve isto xD

Evo da ti uradim poredjenje, PES 11 v PES 13

Procesor: CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent v Intel Pentium IV processor 2.4 GHz or equivalent processor
RAM: 1Gb v 1Gb
Graficka: Video Card NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 128MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card. V DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD/ATI Radeon x1300 video card)

Znaci potpuno isto xD

530696_10200440641208223_1754079300_n.jpg

Nije me bilo skoro :mrgreen:

Back