Taja u januaru postaje taja
Ocekuje prinovu![]()
da mu ne bude malo rano?:/
jadne curice
edit-pa i nije nesto rano,izgleda dosta mladje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taja u januaru postaje taja
Ocekuje prinovu![]()
Haha,nema 26 godina,90. godiste je....
Cekali da pocne tuborg zurka pa smo blejali na autobuskoj stanici preko puta
![]()
Ko prepozna namrstenog momka u sredini dobije pivo![]()

Pih, nema, slabo. Sve me slikaju u nekim pozama kojih se često ne sjećam. Sinoć sam naprimjer morao da glumim Jack Sparrow-a, zamotali maramu i skačem na ostrvce na rijeci da bih bio u elementu. Eh, alkohol je čudo![]()

Pih, nema, slabo. Sve me slikaju u nekim pozama kojih se često ne sjećam. Sinoć sam naprimjer morao da glumim Jack Sparrow-a, zamotali maramu i skačem na ostrvce na rijeci da bih bio u elementu. Eh, alkohol je čudo![]()

'de ste pi cke stig'o zdravko colic....cisto 'nako da vam se javimova skroz levo je grob teski, ove dve druge manje vise 'nako nesto
![]()
Mam ojebac, iso do menjacnice, evre da kupi, pic ke da plati >)

Jao sneg i leeeedPa i nije toliki grob koliko je slozila facu kao da joj se klitoris upetljao u lanac od bicikla.
Eo jedna zimska
![]()
]
,sad bi otisao na neki glecer na skijanje dok ne prodje fuckin leto . 
Ruzna si ko lopov.
Rece idiot kome se ni ime ne zna i koji je u stanju da nekome kaze bilo sta samo na forumu i pod nikom.
Ovolika ogranicenost ispoljena na ovom topiku je za neke sa meksim srcem i tanjim nervima stvarno deprimirajuca.
A kukavicka praksa pisanja komentara na nivou prosecnog pajkanskog nevaspitanog i nepismenog mozga je vise nego suvisna.

Ruzna si ko lopov.

P.S. Po meni je lepa![]()