Snowqueen
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Na putu da se normaliziramSi uspela da se naspavas?
E blago tebi imas i obozavaoce, a od mene svi begajuStvarno mi nije jasno zasto
Pogledajte prilog 602475
Ma nisu, jos samo to fali![]()

Na putu da se normaliziramSi uspela da se naspavas?
E blago tebi imas i obozavaoce, a od mene svi begajuStvarno mi nije jasno zasto
Pogledajte prilog 602475
Ma nisu, jos samo to fali![]()
Uzivala i u vikendu znaci?Na putu da se normaliziram![]()
Ja slavim cetvrtkom, tada mi se nakupi posla od ponedeljka, utorka i srede a hocu odradim i vecinu od petka da bih ranije smugnuoSrećan ponedeljak svima koji slave.![]()
Da ti nije malo rano????Jutro i od mene
Fali neko picence da bi slavili![]()
Ćao SnowJutroo svima![]()
Dobar ti dan Mina, drago mi je da si se odmorila.Дан
Све сам вас излајковала, видим неки сте устали рано, неки нисте ни спавали, неки сте се проводили радно, неки парадно, а ја сам одмарала за викенд.
Ако некога занима...
Ovo je slikano baš na magistrali na nadvožnjaku koji prelazi iznad novog autoputa.Novi autoput Kris?
Aha, nego jel' se radi deonica ka Milanovcu? Hoće li to spajati ili on ostaje slepo crevo?Ovo je slikano baš na magistrali na nadvožnjaku koji prelazi iznad novog autoputa.
Ma neee. To će se uraditi... nikad!Aha, nego jel' se radi deonica ka Milanovcu? Hoće li to spajati ili on ostaje slepo crevo?
Ko nije vozio do, oko I po smederevu ne zna sta je kvalitetan put, posebno oko zelezare, ono je ko rodeoMa neee. To će se uraditi... nikad!
Kao navodno to treba opština da finansira a opština toliko para nema a pošto nas "prvorođeni" ne voli, on ne da, i onda svakih par dana oni "usvajaju projekat", "potpisuju ugovor", "raspisuju tender", "spremaju se da počnu da smišljaju kako će" i evo samo što nisu počeli...![]()
Pogledajte prilog 602575
Uzivala i u vikendu znaci?
Ja slavim cetvrtkom, tada mi se nakupi posla od ponedeljka, utorka i srede a hocu odradim i vecinu od petka da bih ranije smugnuo![]()
I meni, vec se radujem sledecem.pa, recimo da je bio to jedan ispunjen vikend
super ti je ova fotka...sviđa mi se
Auuuu, dotle privatni prevoznici trljaju rukeMa neee. To će se uraditi... nikad!
Kao navodno to treba opština da finansira a opština toliko para nema a pošto nas "prvorođeni" ne voli, on ne da, i onda svakih par dana oni "usvajaju projekat", "potpisuju ugovor", "raspisuju tender", "spremaju se da počnu da smišljaju kako će" i evo samo što nisu počeli...![]()