radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 41.209
Vucic najavljuje platu 1000 eura malo li je uskoro sledi zamena novcanica.
Pope reci narodu gde si čuo tu lažu.Vucic najavljuje platu 1000 eura malo li je uskoro sledi zamena novcanica.
Pogledajte prilog 1247999
Pogledajte prilog 1248000
Prico mi covek u autobusu.Pope reci narodu gde si čuo tu lažu.
Samo poželimo neki iznos, i on će nam biti i isplaćen od poslodavca, bez obzira da li ta količina uopšte postoji.Da osvežim temu.Jel rešiste kako da popravite platu?
Onda nešto pogrešo radišSamo poželimo neki iznos, i on će nam biti i isplaćen od poslodavca, bez obzira da li ta količina uopšte postoji.
Mislite da nebo ipak nije granöcaOnda nešto pogrešo radiš
Mislim da promeniš poslodavca i ideš kod onog što bolje plaćaMislite da nebo ipak nije granöca
Ali moje pitanje je, ako je trenutna količina Franaka koji postoje 350 milijardi CHF, onda da li ja mogu da zaradim 400 milijardi CHFMislim da promeniš poslodavca i ideš kod onog što bolje plaća
Moraš prvenstveno realanAli moje pitanje je, ako je trenutna količina Franaka koji postoje 350 milijardi CHF, onda da li ja mogu da zaradim 400 milijardi CHF
Sta ce ti toliko?Koliko god radio nemogu preći 1200€.
Ako nisi oženjen ne treba ti ni 500Koliko god radio nemogu preći 1200€.
Pa i mi smo protiv Rusije, ali za javnost smo uz Rusiju...Eto kako Vas EU uči.
Ukoliko ima svoj stan, da.Ako nisi oženjen ne treba ti ni 500
Veruj mi
Radis za strance... ili se uclanis u SNS i uhljebis u neku drzavnu firmu sa dobrom platom.. ili odes u taksiste ili advokate...Da osvežim temu.Jel rešiste kako da popravite platu?
A ako je bez centralnog grejanja onda 400-450 puna kapaUkoliko ima svoj stan, da.
Kako god se okrenes ode 200 evra na racune, imas jos 250 evra za hranu. Putovanja i kupovina necega je gotovo nemogucnost...A ako je bez centralnog grejanja onda 400-450 puna kapa
Oženjen sam imam ćerku.Ako nisi oženjen ne treba ti ni 500
Veruj mi