- Poruka
- 2.104
u svi ste suprotna smena
ja laganice u dva danas
ja laganice u dva danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de si segi.shegi2:YO ljudi...ja sad isho po raspored...razred mi nije losh...cak sam zadovoljan...jedan becks molim
I ja sam sad dosao pre pola sata.~Marija~93~:pozzz svima,evo i mene,sad dosla iz skole...

sory. Mislio sam da si shegija pitala.Naughty_Angel:Mariju si pitao kako joj je bilo u školi,a mene ignorišeš...![]()
super... pa kao uvek... prica nam razredna kao da l' ce nas voditi na exurziju... a znam ja nju, vodice nas...Baja-mali-Knindza:I ja sam sad dosao pre pola sata.
Kako je bilo u prvom danu
pozzz Nina :grin:Ninchu:cao,ljudi.........
Meni je baš bilo suuuuper!!!!!!Ninchu:joj,pocela robija.....kako vam bilo danas?????
meni je bilo do jaja. Tebi NinaNaughty_Angel:Meni je baš bilo suuuuper!!!!!!
Zao mi je.Ninchu:meni je bilo uzas...jurila sam druga i udarila na rukama na staklena wrata,razbila stkaklo i isekla wene na jednoj ruci...pa me odili kod doktira...i tako da sem bila samo 1 cas u shkoli...sorry shto owako sporo kucam,ali ne mogu zbog zavoja!![]()
Messi# 19:daj mi jedno MB pivo
ma jedan drug,mi se tako stalno zezamo nego sam ja bash jako udarila shakom u staklo.....Baja-mali-Knindza:Zao mi je.
Ko je taj lik zbog koga se nasa Nina povredila? Da mu ja pokazem!!!!!!!!!!![]()