Messi# 19
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
može onda ćemo imati za 2 godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko **** banku gledas sad kolko postova imamo. sve obrisali temaNinchu:a kada cemo da pljackamo banku?????mislim na nbg,baju i belfabia....
A pa sad cu ja!Messi# 19:može onda ćemo imati za 2 godine.
A gde su mi postovi????Baja-mali-Knindza:ko **** banku gledas sad kolko postova imamo. sve obrisali tema
pa obrisali su teme gde si postovala i sad ode. a ja sam imao oko 1500 a gle sadMasin fan:A gde su mi postovi????
i to obrisaliMasin fan:A gde je "tvoja slika"""??????
STO????????????Baja-mali-Knindza:i to obrisali
a joj,ja sam imala skoro 900...Messi# 19:i ja sam imao 300 i nešto i gle sad

ma nije to nista.Messi# 19:i ja sam imao 300 i nešto i gle sad
jo da ja sam videla ja reko sta bi!Baja-mali-Knindza:ma nije to nista.
jesi video kolko sam ja imao oko 1500
Pa naravno!Messi# 19:pa oćemo počet pit,mislim ima puno heinekena
Znam da si imao punoBaja-mali-Knindza:ma nije to nista.
jesi video kolko sam ja imao oko 1500
Sto??????shegi2:mamu im ja *****...zabranili mi pristup humoru...***** im materina usto su mi skinuli oko 500 postova
shegi brate, jesi video ja kolko sam imao. meni su skinuli oko 1000. ali nema veze.shegi2:mamu im ja *****...zabranili mi pristup humoru...***** im materina usto su mi skinuli oko 500 postova

shto,bwe????owi admini izgleda poludeli....shegi2:mamu im ja *****...zabranili mi pristup humoru...***** im materina usto su mi skinuli oko 500 postova

U pravu si šta nekoga briga kolko je ko postova poslao.kao što si rekao važno je da se mi družimo.Baja-mali-Knindza:shegi brate, jesi video ja kolko sam imao. meni su skinuli oko 1000. ali nema veze.
vazno da se mi druzimo.
netrka se niko ovde
![]()