- Poruka
- 5.751
kao i svi mi,uostalom
jbt,hocuu raspust:sad:
jbt,hocuu raspust:sad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se nerviras?! Aj daj jedno pivce za smirenjeBaja-mali-Knindza:ma evo nerviram se zbog skole![]()
samo da uzmem iz frizidera kod Vodjena_snomLea_RBD:Sto se nerviras?! Aj daj jedno pivce za smirenje![]()
a tek ja...prvi dan sutra jao bre kako cu sad 8 godina idem u jednu skolu i sad u totalno novu preko puta porodilista narodnog fronta..ajoooj moram se budim u pola 7 i jos ako se 18 i 39 nisu vratili u kumodrasku, ja ce se ubijemBaja-mali-Knindza:ma evo nerviram se zbog skole![]()
a ti si 92? i sta si upisao?Bajat Krompir Pire:a tek ja...prvi dan sutra jao bre kako cu sad 8 godina idem u jednu skolu i sad u totalno novu preko puta porodilista narodnog fronta..ajoooj moram se budim u pola 7 i jos ako se 18 i 39 nisu vratili u kumodrasku, ja ce se ubijem

Nisi!!!Vodjena_snom:hehe,ja najmladja...94to![]()
joj,boli me glava i muka mi je.......uzas....ma na zurci je bilo EXTRA,samo shto smo mnogo pili.........shta se radi???Baja-mali-Knindza:cao ninci kako si? Kako je bilo na zurci
i krostic,slave,ramones,una tj,shadow of darkBaja-mali-Knindza:Nisi!!!
I NBG_GIRL je isto tvoje god!!!

a jel bilo sexa?Ninchu:joj,boli me glava i muka mi je.......uzas....ma na zurci je bilo EXTRA,samo shto smo mnogo pili.........shta se radi???![]()

ja sa nadam da nije...Vodjena_snom:a jel bilo sexa?![]()
...mislim mozda su se ovi drugi....ja nisam..
....xe,xe..

isrkeno ja se i ne secam shta smo radili.......mislim secam se da sm zaspala jutros u pola 9....Vodjena_snom:aj da ti verujem![]()
MarkoVodjena_snom:tu je
bajo...kako se zoves???
hvalaVodjena_snom:lepo ime![]()