- Poruka
- 84.945
Njegovo obezbeđenje činile isključivo žene, a neke su bile i Srpkinje
O kojoj voditeljki je reč?
O kojoj voditeljki je reč?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ja ovo ipak prebacim na Šoubiz?Zezas ti nas ovde?
Niti znam ko je ni sta ima da raspravljamo o njoj.
Ne,ali sam znao da je dosta nasih snajperista bilo zaposljeno kod njega kao glavni cuvari.Ova
Voditeljka Bojana Lazić je svojevremeno bila deo kulturne delegacije koja je išla da poseti Gadafija, ističe da joj je bila velika čast što je imala priliku da upozna čuvenog vladara, kao i to što se našla na početku karijere među našim najvećim zvezdama.
Jeste li znali bez da gvirite u spojler?
Ne znam,nikada je nisam ni gledao ni slusao,ali sam video rasprave o njoj na vise foruma.Cini mi se da je neka veoma nadobudna osoba,u prostom izrazu,glupa.Jedna od glupljih
Dobro parče.Ova
Voditeljka Bojana Lazić je svojevremeno bila deo kulturne delegacije koja je išla da poseti Gadafija, ističe da joj je bila velika čast što je imala priliku da upozna čuvenog vladara, kao i to što se našla na početku karijere među našim najvećim zvezdama.
Jeste li znali bez da gvirite u spojler?
Dobro plastično parče. Ispravio sam.
Plastika je stetna za okolinu.Dobro plastično parče. Ispravio sam.
Zna se šta je tražila.ona je imala šta je želela.ona širila noge kad je on hteo.da se ne lažemo.Šta je tražila tamo?
Bila mi je velika čast sto sam bila deo srpske delegacije 2007. godine koja je posetila pokojnog pukovnika Muamera el Gadafija. U delegaciji je bilo oko 80 ljudi, bila su i Neda Ukraden, Olja Karleuša, pokojni Marinko Rokvić, njegov sin Nikola Rokvić, Vesna de Vinča, misice Srbije i Crne Gore. Mi smo imali prvu modnu reviju u istoriji Libije. Nosili smo kreacije kreatorke Vladanke Celić, koja je takođe bila sa nama"
A to se tako kažeŠta joj je rekao kad je uhvatio za ruku u šatoru?
Nju Gadafi ne bi dirao ni štapom.Jovana Jeremic.![]()