Naša muzika danas ispod mojih ruka za vas
thedar Aktivan član Poruka 1.143 26.05.2023. u 13:33 - Naša muzika #1 Naša muzika danas ispod mojih ruka za vas
Soradze Elita Moderator Poruka 15.037 26.05.2023. u 14:10 - Naša muzika #2 thedar: Naša muzika danas ispod mojih ruka za vas Kliknite za proširenje... Bas si vredan! Ova pesmica je super! Vesela! To nam treba... Kao lek...
thedar: Naša muzika danas ispod mojih ruka za vas Kliknite za proširenje... Bas si vredan! Ova pesmica je super! Vesela! To nam treba... Kao lek...
thedar Aktivan član Poruka 1.143 26.05.2023. u 14:13 - Naša muzika #3 Soradze: Bas si vredan! Ova pesmica je super! Vesela! To nam treba... Kao lek... Kliknite za proširenje... Pa kupio sam nove strune (žice za kitaru) pa mora bit malo veselo Hvala ti
Soradze: Bas si vredan! Ova pesmica je super! Vesela! To nam treba... Kao lek... Kliknite za proširenje... Pa kupio sam nove strune (žice za kitaru) pa mora bit malo veselo Hvala ti
thedar Aktivan član Poruka 1.143 26.05.2023. u 14:28 - Naša muzika #4 thedar: Pa kupio sam nove strune (žice za kitaru) pa mora bit malo veselo Hvala ti Kliknite za proširenje... Ona pjesma (znaš koja). Ona je bila samo sa 4 strune snimljena (tako da je bilo sve teže, da se nekako čuje Sad se lakše "diše"
thedar: Pa kupio sam nove strune (žice za kitaru) pa mora bit malo veselo Hvala ti Kliknite za proširenje... Ona pjesma (znaš koja). Ona je bila samo sa 4 strune snimljena (tako da je bilo sve teže, da se nekako čuje Sad se lakše "diše"
ambidekster65 Legenda Moderator Poruka 64.535 26.05.2023. u 15:34 - Naša muzika #5 thedar: Naša muzika danas ispod mojih ruka za vas Kliknite za proširenje... Jako lijepa pjesma. Mene malo podsjeća na Drugi Način. Neka te nove strune dobro služe.
thedar: Naša muzika danas ispod mojih ruka za vas Kliknite za proširenje... Jako lijepa pjesma. Mene malo podsjeća na Drugi Način. Neka te nove strune dobro služe.
thedar Aktivan član Poruka 1.143 26.05.2023. u 15:44 - Naša muzika #6 ambidekster65: Jako lijepa pjesma. Mene malo podsjeća na Drugi Način. Neka te nove strune dobro služe. Kliknite za proširenje... Drugi način? Nije mi poznato. Za strune nadam se da če opstat još neko vreme i da ne puknu Hvala za lijepu podršku.
ambidekster65: Jako lijepa pjesma. Mene malo podsjeća na Drugi Način. Neka te nove strune dobro služe. Kliknite za proširenje... Drugi način? Nije mi poznato. Za strune nadam se da če opstat još neko vreme i da ne puknu Hvala za lijepu podršku.