Nasa mala prodavnica

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Hey girls :cao:

Maznula sam ideju sa jednog drugog mesta, meni se dopala, a mozda ce i vama :)

Evo o cemu se radi:

Ako imate nesto sto je posledica impulsivne kupovine, sto ste prerasle ili je jednostavno prestalo da vam se svidja, a ocuvano je i mislite da bi naslo sebi vlasnika koji bi to slatko nosio ili koristio, mozete to fotografisati i okaciti ovde, pa da organziujemo prodaje ili medjusobne razmene odece, obuce, nakita, tasni, etc.

M? Sta kazete? :manikir:

:kiss:
 
Sto ne bismo aktivirali malo ovu temu? I mi da otvorimo mini second hand shop
Evo ja imam nesto da ponudim, pa ako se nekome svidi...z:)

David Jones torba, nisam je puno nosila, dosta je prostrana i iznutra ima par dzepova za sitnice, spolja su nitne na ruckama, jedino su dole ivice malo pohabane od nosenja pa sam zato i stavila vece slike da se sto bolje vidi..prodala bih je za 500din.


http://www.dodaj.rs/?3J/BT/1zFAqGRj/dscn5794.jpg
http://www.dodaj.rs/?3s/gs/1iWaquKF/dscn5795.jpg
http://www.dodaj.rs/?2T/am/2YrHyv1g/dscn5806.jpg


U ovu torbu mogu da se zakunem da je nesto najkvalitetnije sto sam ikad imala. Kupila sam je pre par godina i iznosala posteno, ali je i dalje fantasticno ocuvana, moze da se nosi uz sve zivo. Jedino sto nema su roze elasticne trake na zipovima, ali to uopste ne smeta da se zip zakopca. Prostrana je samo tako, i za trening, i za skolu/ fax, kako god zelite. Slikala sam i ivice da se vidi u kakvom su stanju. Isto je 500din.

http://www.dodaj.rs/?47/12r/1QhquP9z/dscn5808.jpg
http://www.dodaj.rs/?2w/lo/47mVHDVI/dscn5810.jpg
http://www.dodaj.rs/?3a/Pa/1DonuibC/dscn5819.jpg
http://www.dodaj.rs/?40/DV/2RYf4HHj/dscn5816.jpg

I ova Tally W. rolka, nju sam kupila prosle godine i nosila je mozda dvaput maximalno, oprala i stoji. Velicina je S i XS cista, uz nju se dobija crni tanki kaisic koji nisam slikala, njega sam nosila nekoliko puta. Snezno bela, bukvalno kao nova. 500 din.

http://www.dodaj.rs/?c/cK/2Qkv5gYF/dscn5823.jpg
http://www.dodaj.rs/?10/DQ/4sTkyoa9/dscn5824.jpg
http://www.dodaj.rs/?2T/XB/3zC9h9vh/dscn5825.jpg

Ili ako neko hoce sve 3 stvarcice za 1200din.
 
Što da joj iskopaju oči?! :eek: :dontunderstand:
Svaka od nas ima stvari koje bi se bolje našle nekoj novoj vlasnici nego da nama, kao rezultat impulsivne kupovine, prave nepotreban krš i lom.
A i same sigurno možemo bar nešto lepo za sebe tim putem pronaći.
 
И мени се свиђа тема. Нажалост, ја сам недавно рашчистила свој крш, тренутно немам ништа да понудим. Али бих могла да лицитирам за нешто ако ми се свиди.
 
Ne delim odusevljenje temom, bas sam partibrejker:(
Volela bih da nabavim neke vintaz stvari kao sto su stari parfemi, rucni casovnici, srebrni nakit, cipku, rukavice i tasne ali sumnjam da bih videla slicne ponude, nekako mi i dalje kupujemo stvari koje kostaju na rasprodajama po par stotina ili hiljada dinara (ali za par hiljada ipak promislimo sta pazarimo kako mi se cini) te je lakse pazariti u radnji nego na netu...ali dobro, mozda gresim te drzim fige da uspete u nameri otvaranja online radnje:)
 

Back
Top