Naša deca studenti (i studentkinje) gaće poskidaše i na trnje posedaše

TONOLAN

Buduća legenda
Poruka
30.348
Autorska tema!
Poštovani forumaši (i forumašice):
Unazad nekoliko meseci svedoci smo "spontane pobune" "naše dece" izdržavane kategorije, za bolje i pravednije društvo .
Bez lidera , ideja, jasno odredjenih ciljeva .. ali puno polete i elana.

Ovakav način protesta karakterističan je za navijače i studente.

Mledost, polet, energija ... bez jasno definisanih ciljeva i nepostojećeg rukovodjenja.

Da li su inteligentniji deo populacije navijači ili studenti, ja zaista u tu temu ne bih ulazio.

Na kraju će studenti (i studentkinje) gaće poskidati i na trnje posedati ... ovo potpisujem!

Постоје огромне разлике између величанстених литија у Црној Гори и обојене револуције у покушају у земљи Србији 2024-25.године

Почетком 2020.године имали смо у Црној Гори протесте против закона којим се легализовала отимачина светиња СПЦ. Вјерујући народ у Црној Гори је био погођен тим законом, кренули су у протесте који ће прерасти у величанствене литује. Захтјев вјерујућих људи само један, јасан, прецизан, повлачење закона којим се легализовала отимачина светиња СПЦ. Само тај, нема других захтјева, неодређених, гдје ће коловође протеста "тумачити" да ли јесте или није испуњено, повуците закон и литије престају. Током литија које су почињале отприлике у исто вријеме, нико није блокирао саобраћајнице, мостове. установе које су опште добро свих грађана, није паралисан живот, само су кроз литије настојали исправити неправду.

У земљи Србији трагедија у Новом Саду бјеше поводом "дешавању народа". Захтјеви неодређени, тако формулисани да су коловође протеста ти који ће "тумачити" да ли јесу или нису испуњени, самим тим могу се стално допуњавати, супротни и важећим нормама и разуму, гдје се улица и руља поставља наредбодавцем полицији, судовима и тужилаштву, гдје они ултиматгивно захтјевају радње, ко мора бити процесуиран и осуђен а ко ослобођен.
Протести који су се претворили у блокаду саобраћајница, установа које су опште добро свих грађана, школа, факултета, кроз те блокаде паралисао се живот у тим дијеловима градова.

У случају величанстених литија оном момента када је закон о отмачини светиња СПЦ повучен, престале су. У случају обојене револуције у покушају, блокаде и пратеће манифестације ће престати када пројектанти притисну тастер "стоп". Зависно од тога како ће им се на терену остваривати планови

Почетком 2020.године имали смо у Црној Гори протесте против закона којим се легализовала отимачина светиња СПЦ.
А овдје смо имали трагични пад надстрешнице .

Вјерујући народ у Црној Гори је био погођен тим законом, кренули су у протесте који ће прерасти у величанствене литује.
Вјерујући народ у Србији је такође био погођен тешком трагедијом и кренуло се у протесте и блокаде.

Захтјев вјерујућих људи само један, јасан, прецизан, повлачење закона којим се легализовала отимачина светиња СПЦ. Само тај, нема других захтјева, неодређених, гдје ће коловође протеста "тумачити" да ли јесте или није испуњено, повуците закон и литије престају. Током литија које су почињале отприлике у исто вријеме, нико није блокирао саобраћајнице, мостове. установе које су опште добро свих грађана, није паралисан живот, само су кроз литије настојали исправити неправду.
А захтјеви студената су такође јасно прецизирани тако да ту нема мјеста лову у мутном.

У земљи Србији трагедија у Новом Саду бјеше поводом "дешавању народа".
И ниси навео никакав конкретан аргумент зашто је ово "дешавање народа", а литије нису биле.

Захтјеви неодређени, тако формулисани да су коловође протеста ти који ће "тумачити" да ли јесу или нису испуњени, самим тим могу се стално допуњавати, супротни и важећим нормама и разуму, гдје се улица и руља поставља наредбодавцем полицији, судовима и тужилаштву, гдје они ултиматгивно захтјевају радње, ко мора бити процесуиран и осуђен а ко ослобођен.
Ово исто је режим ДПСа говорио за литије. Исти наратив. Исто се причало како литије гуше државу, како ометају нормалан живот људи, како су потези руље итд.
Ево један примјер:
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/290269/blokada-zbog-litija-zamalo-dovela-do-fatalnog-ishoda.html.

Протести који су се претворили у блокаду саобраћајница, установа које су опште добро свих грађана, школа, факултета, кроз те блокаде паралисао се живот у тим дијеловима градова.
Циљ протеста је да они буду видљиви и ефективни. Какав је то протест који барем донекле не ремети устаљену колотечину?

У случају величанстених литија оном момента када је закон о отмачини светиња СПЦ повучен, престале су. У случају обојене револуције у покушају, блокаде и пратеће манифестације ће престати када пројектанти притисну тастер "стоп". Зависно од тога како ће им се на терену остваривати планови
ШББКББ.

Постоје огромне разлике између величанстених литија у Црној Гори и обојене револуције у покушају у земљи Србији 2024-25.године

Почетком 2020.године имали смо у Црној Гори протесте против закона којим се легализовала отимачина светиња СПЦ. Вјерујући народ у Црној Гори је био погођен тим законом, кренули су у протесте који ће прерасти у величанствене литује. Захтјев вјерујућих људи само један, јасан, прецизан, повлачење закона којим се легализовала отимачина светиња СПЦ. Само тај, нема других захтјева, неодређених, гдје ће коловође протеста "тумачити" да ли јесте или није испуњено, повуците закон и литије престају. Током литија које су почињале отприлике у исто вријеме, нико није блокирао саобраћајнице, мостове. установе које су опште добро свих грађана, није паралисан живот, само су кроз литије настојали исправити неправду.

У земљи Србији трагедија у Новом Саду бјеше поводом "дешавању народа". Захтјеви неодређени, тако формулисани да су коловође протеста ти који ће "тумачити" да ли јесу или нису испуњени, самим тим могу се стално допуњавати, супротни и важећим нормама и разуму, гдје се улица и руља поставља наредбодавцем полицији, судовима и тужилаштву, гдје они ултиматгивно захтјевају радње, ко мора бити процесуиран и осуђен а ко ослобођен.

Jok, zar i ti o nekakvim obojenim revolucijama XD

То не знамо; то тврди режим, који се, рецимо, озбиљно компромитовао са овом глупошћу- "немамо топ, имамо топ"...
Док не видим и не чујем шта та млађарија прича на тим својим пленумима- не верујем ником ништа.

Autorska tema!
Unazad nekoliko meseci svedoci smo "spontane pobune" "naše dece" izdržavane kategorije, za bolje i pravednije društvo .

Mledost, polet, energija ... bez jasno definisanih ciljeva i nepostojećeg rukovodjenja.

Da li su inteligentniji deo populacije navijači ili studenti, ja zaista u tu temu ne bih ulazio.

Na kraju će studenti (i studentkinje) gaće poskidati i na trnje posedati ... ovo potpisujem!
prvo najavljujete celu proslu nedelju kako studenti planiraju DRZAVNI UDAR , koristeni su pajaci udbini mila pajic njen intimus branislav djordjevic, gruhonjic...

planiraju studenti palenje skupstine...

sta sve niset govorili

a sada se rugate studentima sto nista od toga nisu odradili ?

kopka Vas ...

studenti su lepo rekli da protesti nisu radi skidanja rezima vec radi funckionalnih interesa

e sad posto rezim ocito nema osecaj srama , ni za sve lazi izgovorene do sada, jasno ej da ce i studenti morati to imati u vidu...

prelazi se na dinstanje...

bitno je da ne dopsutaju bilo koga od opozicije da im uvale jer su svi iz iste udbaske kuhinje kao rezim...

kurta murta

ako neka vas plase...

dinstaj

Jok, zar i ti o nekakvim obojenim revolucijama XD
Јеси ово овако дубокоумно срочио сам, "из своје главе"?
А ко је то користио за ова дешавања појам обојене револуције прије па да кажеш, зар и ја?

Јеси ово овако дубокоумно срочио сам, "из своје главе"?
А ко је то користио за ова дешавања појам обојене револуције прије па да кажеш, зар и ја?

Vučić

Јок. Вучић је први пута зборио о овим дешавањима у контексту обојене револуције 15.фебруара. Могуће је неко на бројним телевизијама и прије то тако називао, немогуће је све испратити, можда коју недјељу прије.
Ја сам ова дешавања називао обојеном револуцијом у покушају много прије, рецимо у овој објави
Покренути младе људе није лако, окидач може бити неки догађај, трагедија, не бјеше пуно догађаја, трагедија који нису покренули стихију бунта. Трагедија у Новом Саду јесте. Ту ће наивни људи вјеровати да то бјеше спонтана реакција. Но "дешавање народа" које је прерасло у блокаде установа које су добро свих, саобраћајница, мостова, нам казују да у позадини постоји добро разрађен план оних који нашем народу не мисле добро, а младалачка енергија и занос, тежња правичнијем и одговорнијем амбијенту је само гориво које пројектанти ове обојене револуције у покушају користе зарад својих кварних циљева. И то је тако, ако неко вјерује да није, безнадежно је наиван..
Вјерујем у некој објави и раније, мрско ми да тражим, тако да ово зар и ја не одговара стању ствари. Зато што то јесте обојена револуција у покушају и то је било примјетно већ након неколико недјеља. Други ако ће се правити мутавим, по вољи, ја немам намјеру.

Јок. Вучић је први пута зборио о овим дешавањима у контексту обојене револуције 15.фебруара. Могуће је неко на бројним телевизијама и прије то тако називао, немогуће је све испратити, можда коју недјељу прије.
Ја сам ова дешавања називао обојеном револуцијом у покушају много прије, рецимо у овој објави

Вјерујем у некој објави и раније, мрско ми да тражим, тако да ово зар и ја не одговара стању ствари. Зато што то јесте обојена револуција у покушају и то је било примјетно већ након неколико недјеља. Други ако ће се правити мутавим, по вољи, ја немам намјеру.

A šta to ukazuje na tako nešto.

Autorska tema!

Ne znam da li je zvezdas partizanivcu nekad uputio ovu poruku.
20250318_224939.jpg

Sram da bude i zvezdaše ipartizanovce ... :D

Navijači su ipak pinteligentniji deo populacije od studenata ... studeno im bilo ... i biće ...
Mene podseca ova poruka na imailove koji su poslati skolama i u kojima se preti srpskom.narodu da ce im.deca nadrljati.
Sve je povezano i ovo i ribnikar i nadstresnica.Ista glava ista kuhinja.Duh isti.Zli.

Mene podseca ova poruka na imailove koji su poslati skolama i u kojima se preti srpskom.narodu da ce im.deca nadrljati.
Sve je povezano i ovo i ribnikar i nadstresnica.Ista glava ista kuhinja.Duh isti.Zli.
Studenti deca nisu ... punoletni gradjani ... izdržavana kategorija ... svi će gaće poskidati i na trnje posedati ... kad je bilo drugačije?

Kojim bre školama poslati takvi mailovi?? Ako misliš na bolesne pokušaje novokomponovanih klinaca posle Ribnikara, od kojih je većina sada glavna masa Ćacilenda, onda se slažem. Ove izjave nisu ni za teorije zavera, šteta što nemamo ptf nebuloze i deluzije :mrgreen:

Back