I iva91 Početnik Poruka 11 21.03.2011. u 19:33 - Nasa agencija koja vodi u Spaniju, Palma de Majorka ili Gran Kanarija #1 Hmm, dvoumi se da li da idem u Grcku ili Spanuju... Slabo pricam eng, pa me nesto strah da idem u Spaniju..
Hmm, dvoumi se da li da idem u Grcku ili Spanuju... Slabo pricam eng, pa me nesto strah da idem u Spaniju..
Ériu Veoma poznat Poruka 12.966 21.03.2011. u 22:02 - Nasa agencija koja vodi u Spaniju, Palma de Majorka ili Gran Kanarija #2 nista se ne brini, ni spanci ga ne pricaju.
gjorgji_bgd Domaćin Poruka 4.307 31.03.2011. u 10:23 - Nasa agencija koja vodi u Spaniju, Palma de Majorka ili Gran Kanarija #3 Ériu: nista se ne brini, ni spanci ga ne pricaju. Kliknite za proširenje... ziva istina. sve sto sam ih razumeo je ola.... i ja sam hteo da idem na majorku. jedino sto sam video je kontiki. imas ti neke info?
Ériu: nista se ne brini, ni spanci ga ne pricaju. Kliknite za proširenje... ziva istina. sve sto sam ih razumeo je ola.... i ja sam hteo da idem na majorku. jedino sto sam video je kontiki. imas ti neke info?