Nas referendum

Narod se pita - moj glas za rudnike litijuma u Srbiji

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma kakav bre narod
Vučić izađe sa pitanjem: da li ste za to da se svi isere mo sutra i da pojedemo gvna koja smo iza srali? msm da je to odlična ideja i da ćemo uštedeti milion eura pošto nećemo trošiti taj dan pare za hranu

moja baba bi prva glasala ZA..
narod je debilan i nema referenduma
mi malo pametniji se pitamo i mi kažemo: Duvaj ga žvalavi, nećeš kopati

Imam ovde u kraju neke starije ljude sa sve Vučićevim posterima
po zidovima. Oni kažu ''Rekao je da neće biti rudnika''
A ja nemam tv, oni imaju, pa ne vredi da se suprotstavljam. Šta
on priča a šta oni čuju, Boga pitaj..

Jel se ista pita narod ?

Робови се не питају ни да ли иду у штрајк, јер то нема смисла.

Робови штрајкују против непослушних дахија, када то нареде господари који су ангажовали дахије као управнике несувереној држава

Kako da dopuste referendum kad ce ljudi reci NE?

Nikako, osim ako ne planiraju da pokradu. Samo će i to biti problem jer bi moralo mnogo da se pokrade.

Vučićeva ideja je bila da podmetne sebe, pa da bude referendum o njegovom opozivu. Vidim da to ne spominje više. A možda će i da organizuje nove izbore, sad je opozicija u nazgodnoj situaciji, zahvaljujući dvojici debila rastavili su se na atome i verovatno niko od njih neće moći ni cenzus da pređe. Pa sad šta raditi, ne mogu tako na izbore, a ne mogu ni da se udruže, možda da se od protesta pravi pokret koji bi izašao na izbore i tako dati Vučiću argumentaciju da im je motiv rušenje vlasti... jbg, težak svinjac bi tu nastao. Tako je to kad imaš debile u opoziciji ;)

Zar da par ljudi odlucuju sudbinu Srbije, Vas i Vase dece ?
Panduri,imate li Vi decu ?

.
image.jpg

Back