Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ma kakav bre narod
Vučić izađe sa pitanjem: da li ste za to da se svi isere mo sutra i da pojedemo gvna koja smo iza srali? msm da je to odlična ideja i da ćemo uštedeti milion eura pošto nećemo trošiti taj dan pare za hranu
moja baba bi prva glasala ZA..
narod je debilan i nema referenduma
mi malo pametniji se pitamo i mi kažemo: Duvaj ga žvalavi, nećeš kopati
Imam ovde u kraju neke starije ljude sa sve Vučićevim posterima
po zidovima. Oni kažu ''Rekao je da neće biti rudnika''
A ja nemam tv, oni imaju, pa ne vredi da se suprotstavljam. Šta
on priča a šta oni čuju, Boga pitaj..
Imam ovde u kraju neke starije ljude sa sve Vučićevim posterima
po zidovima. Oni kažu ''Rekao je da neće biti rudnika''
A ja nemam tv, oni imaju, pa ne vredi da se suprotstavljam. Šta
on priča a šta oni čuju, Boga pitaj..
Nikako, osim ako ne planiraju da pokradu. Samo će i to biti problem jer bi moralo mnogo da se pokrade.
Vučićeva ideja je bila da podmetne sebe, pa da bude referendum o njegovom opozivu. Vidim da to ne spominje više. A možda će i da organizuje nove izbore, sad je opozicija u nazgodnoj situaciji, zahvaljujući dvojici debila rastavili su se na atome i verovatno niko od njih neće moći ni cenzus da pređe. Pa sad šta raditi, ne mogu tako na izbore, a ne mogu ni da se udruže, možda da se od protesta pravi pokret koji bi izašao na izbore i tako dati Vučiću argumentaciju da im je motiv rušenje vlasti... jbg, težak svinjac bi tu nastao. Tako je to kad imaš debile u opoziciji