Atomiswave
Veoma poznat
- Poruka
- 12.629
Iscitavajuci teme vezane za tudja stradanja, dosao sam do zakljucka da je vecina forumasa srpske nacionalnosti totalno indiferentna! Neprijatno su me iznenadili stavovi mojih sunarodnika. Shvatam da ima mesta za debatu oko broja zrtava i nacina na koji su stradale, ali da skoro NIKO odavde nije ostro i nedvosmisleno osudio zlocin.... e to mi ne ide u glavu. Kad ovo govorim mislim prvenstveno na bosnjacke zrtve tokom rata u BIH, o kojima je ovde bilo reci. Osporavanje, negiranje, sprdanje... sve sem osude. Komentari koje su ostavljali neki clanovi ovog fourma poprimaju.... groteskne razmere. Jos malo pa cu da vidim nzs i ostale gadosti. Posle svih zlocina koji su 90-tih pocinjeni u nase ime, svaki moralno ispravan Srbin je DUZAN da ih uvek i svuda osudi. O nasem odnosu prema ludacima poput Radovana, Ratka, Arkana i ostalih.. je tek suvisno govoriti. Malo malo pa heroj, vitez, pijemnot Srpstva itd.... Uzasno! I nemojte sad da mi replicirate nesto tipa:" i oni su cinili zlocine, i oni su takvi, ako ne i gori". Ovde nije rec o njima, vec o nama i nasem obrazu. Osvestite se ljudi!