MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
Je li deco, jel' zna neko kol'ko mu otprilike dodje iznajmljivanje PS3?
Sta ce ti ps3 sve zavisi na koliko dana.
I ovo premesti u kafanu a ne u naruto temu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li deco, jel' zna neko kol'ko mu otprilike dodje iznajmljivanje PS3?

Neka bude na tri dana. Otprilike, kol'ko bi izashlo?
Neka bude na tri dana. Otprilike, kol'ko bi izashlo?
Znachi, 300 je sat?
Mnogo je, kume.
Nego, 'ajde, da ispadne da se shatro drzhimo teme, shta ochekujete u sledecem chapter-u?
Videh spoiler-e. Reci cu samo da je na naslovnoj 9 Jinchuuriki-ja.
Jel to beše onaj šta jede jutsue.yeeeey bice fight-a sa pain prvo sa debelim
Jel to beše onaj šta jede jutsue.
Neznam bre???
Pogledao sam spoiler. Ovo postaje sve uzbudljivije i uzbudljivije jedva cekam kada ce naruto doci u konohu da se suoci sa painom (verovatno u 421chapteru pa u naredih mozda 10 chaptera). Mada neshto mi smrdi imam neki predosecaj da ce neko da umre, mozda se tsunade bude borila sa painom sve dok naruto nebude stigao, pa ce je pain ubiti ili mozda josh neko ili neko drugi. Iskreno se nadam da ce svi bitniji preziveti. I josh neshto neverujem da ce pain-a da ubiju u narednih 10-ak. chaptera nego ce ga naruto poraziti ali ce ovaj uspeti da pobegne. Mislim bilo bi glupo da to bude sve od pain-a i njegovog rinnengana.
Brate si OK oni se bore protiv debelog pejna i niko nije povredjen osim nekih ninja i pejn pita iruku gde je lisica on nece da odgovori i pojavljuje se tsunade i kaze bilo je vreme i dolazi naruto u obliku zabe
NE!
Iruka "srece" Pein- a i ovaj ga pita gde je Kyuubi.... Iruka nece da odgovori i ovaj kaze nesto u smilsu "Dobro saznacemo na gori nacin"
Pojavljuje se KAKASHI.... a vesti dolaze do Tsunade i ona kaze "Posaljite po Naruta!"
Ja sam mislio da je to glupa serija, ali kada sam pogledao shvatio sam da sam pogresio.....................