Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogresno sam napisao! Imam Kidomarua, a nemam Kimimaro- a........

Pa, OK su, ali sad radim misije, tako da ih ne koristim!

Sakura S je sranje, ali je potrbna za misiju Neji S, koji razvaljuje...... Ma svi su oni vezani!

A Chakra je jako duga za objasnjavanje........... Imas na Game Manual!!!!

Basic:
Plava Chakra- Ninjutsu
Zelena- Taijutsu
Crvena- Kekkei Genkai
Bela- Genjutsu
i kada pise crna to znaci da moze bilo koja..........

Mudrost kod sastavljanja team- a jeste da uzmes likove koji koriste razlicitu chakru, kako bi mogao da radis combo!

SAmo shto nemam ni jednog genjutsu tip!

OK su obojica............ Naruto S ima Oodama Rasengan, koji ne trazi pripremu i ignorise neunistivost....... Takodje ima Tajuu Kage Bunshin, koji je nevidljiv protivniku, a stiti ga 1 potez! I Kyuubi Boost koji daje 2 chakre........

A obican, ima samo dobar Rasengan, po meni!

Ipak bih rekao Naruto S!

OK su obojica............ Naruto S ima Oodama Rasengan, koji ne trazi pripremu i ignorise neunistivost....... Takodje ima Tajuu Kage Bunshin, koji je nevidljiv protivniku, a stiti ga 1 potez! I Kyuubi Boost koji daje 2 chakre........

A obican, ima samo dobar Rasengan, po meni!

Ipak bih rekao Naruto S!

Ali je Naruto potrebniji za misije...nego koji ste po redu clan?
Shto me nisi pozwao?

Poslao sa, ti Invite, proveri!

Naruto S je potreban cini mi se za Nejija S ili Kakashi S......... Ne znam........

EDIT:
Ides na CLAN PANEL, tamo u onom plavom prozorcicu levo........ Imas dve opcije, jedna je da prihvatis Clan Poziv!

Poslednja izmena:
Covece, budi originalan........ Uhvate se za ruke i igraju kolo, pa ubiju nekog!

Smisli nesto svoje..........

ok original,svi moji jutsui ce se vrteti oko one thosend dragons,onaj moji jutsu,chakra dragon clone jutsu je ime ovog novog jutsua,od chakre napravis klona,pretvoris u vatru,vodu...on moze izvoditi jutsue,ali trosi svoju chakru,ako koristi jutsue koji trose mnogo chakre,kao otd.skracenica od mog jutsua,on ce ga izvesti i raspasti se(nestati),ime je kopiranio(one thosend birds)ali sve je ostalo originalno,moze biti dobar za naruta,posto je on clone boy.
jel to dovoljno originalno ili sta.

Back