Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Behold!!!!!!!!!!!!!!!! Pazite!!!!!!!!!!!!!!!!!! Achtung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Istina je pred vama!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sasuke-1.gif

ovo ja znam od pre:hahaha::hahaha::hahaha:

Ok je to ali sam Kyuubi je rekao da je kompletan u narutu (i par puta nudio svoju celu moc; naravno da bi ga preuzeo)

Sigurno nije cela Chakra... Na sve je strane izaslo, suprotno, i u Mangi, i na raznim Sajtovima (npr. Wikipedia, Narutopedia............. ), werowatno i u onom twom Official Databook- u..................

Ja sam evo opet procitao taj deo jer mi nije bas bio jasan prvi put.
(ni sad nije :d)

Evo kako je iso razgovor izmedju zhabe i Jiraiye

Zhaba: Speaking of fourth's intentions, it's safe to say opening the seal more and causing Naruto to fully become the nine-tails would be stritcly against them!

Jiraiya: Minato only sealed the nine-tails Yin chakra using the shiki fujiin

*E sad, sta je mislio pod ovim, da li je Minato seal-ovao Yin u Narutu ili negde drugde??

Jiraiya: The very reason Minato went to the trouble of splitting the nine-tails chakra into two.
Only sealing the nine-tails Ying chakra into Naruto so he could leave it to Naruto

http://www.onemanga.com/Naruto/370/12/

Ying i Yang su pretstavnici prirodne ravnoteze u Japanskoj kulturi i mitologiji....... Ying pretstavlja svetlost, radjanje, zenu, dok Yang pretstavlja suprotno, tamu, smrt, muskarca.............
Tako da je ovde 99% Ying dobra strana chakre, kojom se moze ovladati, a Yang losa................ Ja mislim da je Jiraiya razmisljao sta ako se Pein i Naruto sukobe, ili Madara i Naruto........... Razmisljao je kako mora pustiti vise Kyuubine chakre u Naruta da bi ga zastito............. I verovatno se nadao da ce, posle borbe, Naruto je nekako smiriti, i bar malo ovladati njome........
Drugim recima, hteo je da Naruto dobije vise repova od 4, kako bi bio jaci........

Malopre sam se nasmejao na chuunin examu,
Kada je bio chuunin exame , i idu Pakoon , naruto i sakura , i pakoon kazhe : " Sakura do you know that u use same shampoon as I do ? XD

9 repova sada sigurno ne.............. A za Ying i Yang........... Ne znam, jos nije zvanicno, ali Sarutobi- Orochiamru fight dokazuje teoriju da se mora selovati u sebe nesto............. Tako da ja mislim da je Minato losu stranu sealovao u sebe i umro sa njom.............

Ako oces da se nasmejes, pogledaj Naruto Abriged Series na YouTube............. Parodija na Naruto!!!!!!!!!!
Iruka: "C'mon Naruto, do your Shadow Clone"
Naruto: "Isn't it against god and moral?"
Iruka: "We're Ninjas, we don't have such things...."

ili

Shino ( obraca se Hinati za vreme borbe Hinata VS Neji ); "Hey, Hinata, from upstairs you look like a bug...."

Kraj Death Note-a je sranje jer Light umire..................... A Anime je u samom vrhu moje liste omiljenih.......... Bije se sa Narutom za I mesto................ A pocinjem i Ninja Scroll, ap cemo videti, mozda ih izgura obojicu...............

Kimimaro je bio jako bolestan... Ugl. odvalio je Leeja, Gaari potrosio svu cakru, i na kraju da ih napadne............ On umre zbog bolesti!!!!!!!!! A Kekkei Genkai mu je da upravlja kostima u svom telu, moze da cini da rastu, smanjuju se, sta god hoce.......................

a sta se desilo sa onim sto je imao psa akamuru ..jel je i on umro ja mislim da ga je ubio sakon.

a kabuto zasto je on presao za zle

Poslednja izmena:
Kabuto je jadnik.... On je od malih nogu spijun, pa ga je Sasori nasao i stavio mu neku blokadu, kako bi Kabuto spijunirao Orochimarua, Oro to provalio, pa on koristio Kabutoa, i na kraju, Oro i Kabuto dele isto telo.............tj. Orochimaru preuzima!!!!!!!!

Back