Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da njega nismo komentarisali
77prt0zr.jpg

Kiba

Izgleda da je Jiraiya znao celu svoju knjigu napamet, ukljucujuci sve rechi, rechenice i stranice. Ili je bio genije, ili Shino nije u pravu
:)

A Kiba.. ehm.. Nemam neki poseban komentar.. ql decko xD

Joooooooooj, napokon Kisame Hoshigaki................... On mi je jedan od omiljenih likova ikada, pored Orochimarua, Itachija i Gaare................ Ooooooooooooooooooobbbbbbbbbbbbbbooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm gggggggggggaaaaaaaaaaa.....................................

Sto se tice Kibe super lik, pogotovo sto ima Akamarua, jer mnogo volim zivotinje... :ok:
Fenomenalan fight sa Sakonom... :cool:
Kisame mi deluje kao da je pobegao iz ludnice, izgledao kao freak... :D
Uplasim se kada ga vidim... :lol:

STIGLI SU SPOILER TAGOVI

daj gde zhurite sa komentarisanjem , neka prvo malo kibu...pih!

Kisame je dobar lik...

Zanima me njegova reakcije kada je chuo da je Itachi dead. ....

Poslednja izmena:
Sto se tice Kibe stvarno je dobar lik,simpatican ali nista preterano jak samo sto ima dobro culo mirisa za to mu svaka cast.
Kisame je smesan i krivo mi je sto ime neke nadimke i sto ga ljudi zafrkavaju sto je ajkula,ali
prilicno je jak i svaka mu cast cim mu je partner Itachi.
Sto se tice Itachijeve smrti mnogo mi je zao,plakala sam kao kise koliko mi je bilo zao i blia sam u depresiji gotovu nedelju dana jedva sam se oporavila od soka.Pogotovo mi je bilo zao kada je rekao :"Sorry Sasuke there won't be the next time" i busnuo ga u celo i pao na one stene. Itachi je NAJVECI lik,steta sto je umro,nije to sasluzuio.:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Sto se tice reakcije........... Nije je uopste bilo........... Pregledao sam poslednjih 30 chaptera 3x, nebi li nasao reakciju, ali NEMA REAKCIJE NA ITACIJEVU SMRT!!!!
Ne znam da li uopste zna za to.......... Verovatno da, obracao mu se Tobi posle Sasuke VS Itachija...........
A Itachi.......... Ne podsecaj me............... MRZIM SAUCEGAYA, TJ. SASUGAYA, TJ. SASUKEA ( PRAVI MICHAEL JACKSON IZ NARUTA ( a ne savrseni Sannin Orochimaru )):otkacio::otkacio:

Jaoj, Itachi!!!!!!!!!!:sad2::sad2::sad2:

Steta sto je Itachi dead...takodje jedan od mojih omiljenih likova
Pobio je ceo klan da niko ne bi naudio selu,i sad sasuke pomaze madari
Zanima me koju moc je tacno dao Narutu...

Jel znate za ono da je samo pola Kyuubine Chakre u Narutu............... Ugl, Minato je podelio Chakru, jedan deo je u Narutu, a drugi, ne zna se............... Da nije bio u Itachiju............... Ili da nije Itachi dao Narutu nesto cime ce ovaj ovladati Kyuubinom energijom!!!!!!!!

Jel znate za ono da je samo pola Kyuubine Chakre u Narutu............... Ugl, Minato je podelio Chakru, jedan deo je u Narutu, a drugi, ne zna se............... Da nije bio u Itachiju............... Ili da nije Itachi dao Narutu nesto cime ce ovaj ovladati Kyuubinom energijom!!!!!!!!

itachi nema nikakve veze sa kyuubi...
najverovatnije je da mu je preneo neku svoju moc kojom ce moci da se odbrani od sasukeovog sharingana...ili tako nesto

Nije verovatno...
Jirayia ih je trenirao jos dok je bio mladji...tako da sumnjam,bar nigde nije naznaceno
anyway sad sam odlgedala special 64-65 epizodu,nije losa,za filler :)

Back