naruto x sakura
Primećen član
- Poruka
- 579
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maybe...ili npr. on napadne Naruta i ovaj se odbrani i Sasuke umire i Naruto kaze:"A sto ti je to trebalooo...onako,kroz pesmu nes slicno Kugurasima...![]()
N akoga se to odnosilo?Prozivam se...ma neee, ne spamujes.![]()
Zasto bi to bio tuzan kraj? O_o
E ljudovi,stranica Koji Anime gledate jos nije odapeo...ja sam tu...![]()
ma neee, ne spamujes.![]()
Ja nikad ne spamujem sa dobrim i postenim ljudima ovde,tipa Nenada i Smileya i jos nekih...Otkako su odredjeni clanovi "sjahali" sa teme,ona je mirnija...Kontas ba?
Ma jooooooook...ne spamujem...samo izbacujem negativnu energiju na ovu mucenu tastaturu...
Ma zajebavam se...Pazi,upamti ovo dobro:Ja samo spamujem sa pravim ljudima za spam,kapiras?
Ja nikad ne spamujem sa dobrim i postenim ljudima ovde,tipa Nenada i Smileya i jos nekih...Otkako su odredjeni clanovi "sjahali" sa teme,ona je mirnija...Kontas ba?
![]()

Ja kraj gledam na jedan od sl. nacina:
1) Naruto vs. Madara
2) Naruto vs. Sasuke
3) Naruto & Sasuke vs. Madara
Sto se tice Sasugay mislim da ce umreti i to u fazonu kad se budu borili protiv madare sasuke ce spasiti zivot narutu, kasnije se naruto razbesni i ubije Madaru.
Cica mica i gotova prica..![]()
Jel ovo indirektno Smoky prozvan.![]()

Nisam imala nameru da prozovem njega,ali sad kad kazes pade mi na pamet...Jel ovo indirektno Smoky prozvan.![]()

Gospodine,bolje pogledaj sebe pa tek onda mene.Jel vidis ti sebe uopste?Kupi neko ogledalo,znas,to je korisna stvar.Govorim ti da gresis i dacu ti argumente:mislim da nije smoki,on je bio davno otisao kad se ova pojavila![]()
Jel ovo indirektno Smoky prozvan.![]()
Pisi molim te na srpskom...Lupus in fabula momenat ako mene pitas! :]