Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
23006_naruto_max_pain-orig.jpg

:DMa jooooooook...ne spamujem...samo izbacujem negativnu energiju na ovu mucenu tastaturu...:DMa zajebavam se...Pazi,upamti ovo dobro:Ja samo spamujem sa pravim ljudima za spam,kapiras?:pJa nikad ne spamujem sa dobrim i postenim ljudima ovde,tipa Nenada i Smileya i jos nekih...Otkako su odredjeni clanovi "sjahali" sa teme,ona je mirnija...Kontas ba?:cool:

hvala na komplimentu...takodje :D

Ja kraj gledam na jedan od sl. nacina:
1) Naruto vs. Madara
2) Naruto vs. Sasuke
3) Naruto & Sasuke vs. Madara

Sto se tice Sasugay mislim da ce umreti i to u fazonu kad se budu borili protiv madare sasuke ce spasiti zivot narutu, kasnije se naruto razbesni i ubije Madaru.
Cica mica i gotova prica.. :P

Ja kraj gledam na jedan od sl. nacina:
1) Naruto vs. Madara
2) Naruto vs. Sasuke
3) Naruto & Sasuke vs. Madara

Sto se tice Sasugay mislim da ce umreti i to u fazonu kad se budu borili protiv madare sasuke ce spasiti zivot narutu, kasnije se naruto razbesni i ubije Madaru.
Cica mica i gotova prica.. :P

da moze i to...a sto se tice brojeva....mislim da ce biti 3)

mislim da nije smoki,on je bio davno otisao kad se ova pojavila :)
Gospodine,bolje pogledaj sebe pa tek onda mene.Jel vidis ti sebe uopste?Kupi neko ogledalo,znas,to je korisna stvar.Govorim ti da gresis i dacu ti argumente:
1.Smoky NIJE izasao zbog MENE.Da sam mu smetala ne bi obracao paznju.
2.Ako nisi primetio,JA cu ti reci:Ja nikada nisam prva zapocela spam.Uvek me je neko "podbadao".
3.Ako se ne varam Smoky vise nije na Krstarici,mada nisam sigurna tako da ovo ne uzimaj za ozbiljno.

No dobro,sto se mene tice,stavljam tacku na ovu pricu jer je nepotrebna.Dakle,chapy i nije tako los,ali moze biti i bolji,veoma bolji.Vise je,onako,dosadan.Od ovog chapya sam ocekivala da ce Naruto stici u Konohu a ne da i dalje putuje...Opet,ne znam,to je moje misljenje.
Sto se tice Madare i svega ostalog,tvoja teorija i nije tako losa,The Rock.Zapravo,rekla bih da je odlicna.Mislim da ce biti 3.
Sta vi mislite?Inace,mislim da se sva Madarina snaga krije u njegovoj maski i mozda i njegova besmrtnost...Ako bi mogli nekako da mu skinu masku i razbiju,mozda bi i mogli da ga pobede.Mozda tu tajnu zna Sasuke i tako pomogne Narutu...Covece,mi vise mozgamo nego oni sami...:D

Back