naruto x sakura
Primećen član
- Poruka
- 579
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad mi recite da Sakura nije nista naucila...XD
Ali za jedno je Sakura u pravu,to morate priznati:
Jok i nece...Chapter je bio ok ali malo će da ga pretera Kishimoto ako Chouji uspe da pobedi sve Akatsukije![]()

Ej ljudovi,epizoda je extra!Sta vi mislite?Inace,ja mislim da se Sakura zaista zacopala u Naruta,malar malcice...Inace,sledeca ce biti jos bolja!Fight izmedju Killer Bee i "ribice"...Lepo,lepo...isto vazi i za chapter.
Nisi nista propustio nego sam ponovo odgledala chapy sa njom.Ono kad je Naru upoznao.I nisam mogla da zaspim.Bilo mi ga je zao...slazem se u potpunosti sa tovom sto se tice epizode super je bilo...a kazi mi pls ko je kushina/o ne kapiram i kakve veze to ima sa kakasijem... XD mora da sam nesto propustio
![]()

Nisi nista propustio nego sam ponovo odgledala chapy sa njom.Ono kad je Naru upoznao.I nisam mogla da zaspim.Bilo mi ga je zao...![]()
ma ok ali ja sam zaboravio ko je kushina...mozes da mi pojasnis ako se secas...bilo sta a ko je bila sa nekim..selo ili tako nesto.. :S
I ona se takodje nalazi u Narutovom,erm,telu,kako vec da kazem...Pocni od ovoga:Kushina je Narutova mama![]()
You're welcome!jaooo daaa....sad se secam kad je sa onim suntavim reperom vezbao kontrolu lisicije cakre i onda se video s njom...tacno da da hvala vam...

Bzv...Madara jeste,ali sve je to povrsno,ako mislis na ep.Zato sto imamo ovu jednu za sve teme vezane za Naruta.
Btw. jel se pojavljuje Madara u skorasnjim epizodama, nisam gledao odavno.
You're welcome!No,suntavi reper je KillerBee.
![]()
Безвезна епизода, само љубавна драматургија и трућкање, тек на крају почели мало као да се лемају...Смор...
Yup!Upravo tako!Drago mi je sto imamo tako pametnog clana grupe,za razliku od nekih..No,volim i ja fight,ali mi se vise svidjaju price,jer ako hocemo fight bolje da idemo na Bleach i slicno.(da ne kazem Nindža kornjace XD)Naruto je zlatna sredina fighta i obicnog zivota.Po tome i jeste tako poseban.Ima svoju pricu,fenomenalnu,najbolje nacrtane likove(meni to puno znaci) i perfektnu radnju.sve zavisi sa koje tacke gledista posmatramo epizodu...narutoxsakura..njoj se svidja zbogone sittuacije naruto i sakure...tebi ne jer nije bilo fighta nema veze...meni i nije tako lose ispala..sta znam...![]()

Yup!Upravo tako!Drago mi je sto imamo tako pametnog clana grupe,za razliku od nekih..No,volim i ja fight,ali mi se vise svidjaju price,jer ako hocemo fight bolje da idemo na Bleach i slicno.(da ne kazem Nindža kornjace XD)Naruto je zlatna sredina fighta i obicnog zivota.Po tome i jeste tako poseban.Ima svoju pricu,fenomenalnu,najbolje nacrtane likove(meni to puno znaci) i perfektnu radnju.Sta vise reci...
![]()