Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NiS, ako ti je lakse, ja nisam sumnjao. Mislim, previse je idiota na ovom forumu, tako da me vise ne cudi sto ih mame radjaju cesce nego pametnu decurliju. :D

@ Andjela:
Meni nije niko nista rekao za caps. O;

OT:
Nego, sta mislite o novom chapteru? Meni onaj ozivljeni Dei izgleda nekako.. retardirano. xD

NXS,ignorishi ih malo,nisu naviknuti na non forum ljude XD

Meni malo cudan taj tvoj normalan jezik,posto sam se navikao na forum crap. XDDD

Ali totalno si OK

DECO STA STE JE NAPALI!? -.-

D

@A-chan
Evo sad ti kazem. xD Caps lock - prohibited. :evil:
Btw, je l' nisi rekao da me neces vise zvati Andjela? :lol:

Meni je Dei onaqko bezivotan slomio srce. :/ Mada, i mrtvog ga volim do neba i nazad. ^^

Da malo je bezveze što su oživljeni akatsukiji izgubili svoj karakter :( ali ja jedva čekam kad će se desiti obračun između kabuchimarua i madara i da vidim ko se nalazi u onom kovčegu koga se madara plaši ,ja mislim da je madarin brat u tom kovčegu ili možda čak sage of the six paths :)

thanks smoky!obecavam da vise necu onako burno reagovati.nego,sto se tice deidare,nesto mi nije jasno.ja nigde nisam videla da je kabuto oziveo hidana ili kakuza,po meni oni su jaci od deidare.a i ja mislim da mrtvi mogu da se odupru.setite se fighta izmadju treceg hokage-a i orochimaru-a.orochi je prizvao 1 i 2 hokagea,ali kada je pokusao da prizove i 3 zrtvu,sanduk je poceo da izlazi i van orochijeve volje vratio se nazad.sta mislite,da li gresim?

thanks smoky!obecavam da vise necu onako burno reagovati.nego,sto se tice deidare,nesto mi nije jasno.ja nigde nisam videla da je kabuto oziveo hidana ili kakuza,po meni oni su jaci od deidare.a i ja mislim da mrtvi mogu da se odupru.setite se fighta izmadju treceg hokage-a i orochimaru-a.orochi je prizvao 1 i 2 hokagea,ali kada je pokusao da prizove i 3 zrtvu,sanduk je poceo da izlazi i van orochijeve volje vratio se nazad.sta mislite,da li gresim?

Čini mi se da je bio prizvao Kakuzua onda kada je bio demonstrirao svoje moći Madari :confused:

ne razumem zasto ga je vratio kada je po meni kakuzu 100 puta jaci od deidare.bilo kako bilo,bice tesko boriti se protiv njih.
nista odoh ja na spavanje.ipak mi nije u prirodi vampirisanje.laku noc!

Poslednja izmena:
Бедак ми што не може Хидана да призове, јер је Хидан бесмртан лик. А бар би могао да га нађе и да га ушије. Колико бих волео да га видим у акцији...

Back