Naručio iPhone iz Apple prodavnice dobio lažnjak s Androidom

acabg

Elita
Poruka
20.534
Proizvođači često upozoravaju korisnike da se klone kupovine u nezvaničnim prodavnicama. Međutim, ispostavilo se da čak i kada nešto naručite iz zvanične Apple prodavnice, nije sigurno da ćete to i dobiti.

210791352655395f7c950e941617777_wide.jpg


Tako je jedan Reddit korisnik, u objavi koja se graniči sa realnošću, napisao da je naručio iPhone 15 Pro direktno sa internet stranice Apple UK (Apple Velika Britanija). Sve je, činilo se, glatko prošlo: dobio je detalje o praćenju pošiljke i sve što ide s tim.

Međutim, kada je telefon stigao, i kada ga je kupac uključio, postalo je očigledno da nešto nije u redu - u pitanju je bila kopija koja je radila na Android operativnom sistemu.

Ovaj nesrećni kupac je kontaktirao kurirsku službu koja mu je isporučila lažni telefon, ali su oni tvrdili da kutija nije dirana, i da ništa nije otvoreno ili prepakivano. Rekao je i da je obavestio Apple, i da čeka na njihov odgovor.

U komentarima se javilo još korisnika koji su pisali da su imali slična iskustva, ali su takođe naveli i da je verovatno u pitanju zamena koja se desila na putu od Apple prodavnice do adrese samog kupca.


https://www.b92.net/tehnopolis/vest...-prodavnice-dobio-laznjak-s-androidom-2433352
 
90% ulaznih modela svih proizvođačs su kršomi simulacije telefona.

Једино што је кул код Xioami-a је то што смо можеш да му откључаш бутлодер и онда да инсталираш који хоћеш custom ROM али и то се мења јер спремају нови оперативни систем... :confused:
 

Back
Top