Ja sam se prvi put iselio iz Srbije 1997, nisam docekao pad Milosevica u Srbiji. Drugi put sam se iselio 2008-me ( posle 6 godina pokusaja zivota u Srbiji) tako da Vucica nisam ni docekao.
No, 90-te su bile mnogo gore, nisi mogao regularno dobiti vizu da odes u EU ( mene su u prvoj polovini 90-tih odbili za nemacku pa za italijansku vizu), u drzavi je bilo opste siromastvo, nestasice, crna berza, plata je bila par desetina DEM, drzava je zaostajala u svemu za svetom, strucno smo nazadovali u skoro svakoj oblasti kao pojedinci, nisi smeo da razvijes nijedan veci biznis jer bi ti sutradan dosla naoruzana banda da sve otme, krali su svaki iole bolji automobil na ulici, vladala je opsta nesigurnost i svakodnevno smo bili na ivici rata sa NATO-om, korupcija i nepotizam je bio isti kao i 2000-tih i kao danas, mnogi su bili mobilisani i nikada se nisu vratili iz HR ili BiH, u zemlji su vladale kriminalne bande (Arkan je postrojavao pola drzave), na politickom planu su mnogi bili uklonjeni fizickom likvidacijom, nije postojao internet u danasnjem obliku da si mogao biti informisan o svemu... i sa tim stanjem poredite sadasnje stanje u Srbiji!? Jbt, koje ste bi lozane. 90-te su neuspopredive sa bilo cim sto se desavalo Srbiji, to je najgori period sem okupacija zemlje u 2 svetska rata.
Danas jeste mnogima sranje, ali mnogi i OK zive (ne moraju neophodno da budu clanovi partije na vlasti vec samo dobri profesionalci), nema informacionih sloboda, ali postoje i slobodni mediji, pogotovo interMet itd.