Народни протести и народна милиција

Нешковска тема.

Сад сам се вратио са протеста који су организовани у року од 2 сата преко друштвених мрежа због гажења девојке у Београду.

Размишљао сам о том гажењу, и посматрао нишку полицију како је испратила и ове и све претходне протесте.

У Нишу полиција пре почетка свих протеста затвори улице где ће се дешавати протести и преусмерава саобраћај.

Протест је почео испред Суда,а затим се ишло до Главне аутобуске станице. Како се колона кретала, тако су затваране улице где колона иде, а кад колона протестаната изађе из улице, тако се улица поново отвара за саобраћај.

Дакле, полиција уредно испрати протесте и нема шансе да се деси било какав инцидент са несавесним или лудим СНС возачима.

Зашто онда народна милиција то исто не ради и у Београду?

Тачно се зна које ће улице и у које време бити блокиране, зашто полиција у Београду дозвољава блиски сусрет возача и студената?

До сада смо имали брдо инцидената и најмање два покушаја убиства!!!

Тек кад дође до тешког инцидента, полиција у цивилу реагује.

Не разумем зашто униформисана полиција, тј. саобраћајна полиција не затвори улице које ће бити блокиране на 45 минута и никакви инциденти не би могли да се десе, и данас она девојка не би била повређена, као ни Соња Поњавић онај дан испред Правног факултета.
слажем се

Ali se zato mnogo namerno prave slepi:

Odakle ovi planovi? Finansiraju oni isti koji sponzorišu Pajićkin Stav.
Pogledajte prilog 1676080
Pogledajte prilog 1676081
да праве се слепи по обичају :
а к оје она а ко је динко ?

е па наек иду код кесића да питјау зашто је мију пајић ппредставио као вођу студената у читавој србији ? ;) :per:
зато што је би осаборац на антисрпском фестивалу мржње у дубровнику њеном ктитору и доказаном србоморсцу динку који је чедо титине удбе .

нек питјау кесића ко је та мила пајић коју представља као вођу студената у србији ...

Bajden je 1,500 učesnika demonstracija pred Kapitolom 6. januara poslao na dugogodišnju robiju. Tek sad ih je Tramp oslobodio.
ово је испланиран перформанс маринике , активиста група СТАВ

ништа ту не буде

само циркус за народ...

када сам ја стајао у кордону 96те ... они су соколе потезали на нас палице мотке, па удри по нама, ако си имао штит у првим редовима још и некако ако ниси но само палицу...

па кад јурне маса , руља... са шипкама моткама ланцима камењима...

Podrška "studentima" bi splasla onog momenta kad bi se znalo ko ih vodi, ma ko to bio. Ta misterija i zabluda studenata da su slobodni od vođe ih održava.
Vode ih aktivisti NVO, imaju ljudi i priručnik:
FE73A201-937D-42FE-A7B6-2BD2C38AC79E.jpeg

04B03327-E680-44D6-A8ED-BA9C6DD8FE8D.png

Najslađi su mi ovi "nepristrasni" koji sve zamislive nepodobštine koje njima samima padaju na buzdovsku pamet pokušavaju da imputiraju onima koji su milijardama svetlosnih godina unapred od takvih htenja, u ovom slučaju, studentima... Mislite malo za početak o tome, možda osetite jedinstveno osećanje koje se zove - stid. ;):cool:

Potpuno se slažem, svi koji ruše sopstvenu državu treba da se stide za početak, a posle nije loše i glavom o zid da udaraju sve vičući, Jao gde mi je pamet bila ... Slep sam kod očiju !

Što li sam i očekivao da će neko tvoje iq pravilno protumačiti moje reči...:cool:

Ja se potpuno slažem sa tobom, kako ne razumeš ? Studenti u SAD za vreme studija probaju komunizam, da bi shvatili koje je to zlo po njihovu državu. Tako i ovi naši, moraju da probaju šta se ne proba. Ovi što ih podržavaju im žele što veću muku - veća će i nagrada da bude ... Jednog dana ...

Ja se potpuno slažem sa tobom, kako ne razumeš ? Studenti u SAD za vreme studija probaju komunizam, da bi shvatili koje je to zlo po njihovu državu. Tako i ovi naši, moraju da probaju šta se ne proba. Ovi što ih podržavaju im žele što veću muku - veća će i nagrada da bude ... Jednog dana ...
Ovo što rade studenti nije komunizam. Tebe, kao i vlast u kompletu, žulja to što niste u stanju da definišete njihov pristup i metode njihovog protesta. To je zapravo sve. :D A onda, po oprobanom metodu, koji korespondira sa nemoći, u njih učitavate različite ideološke matrice: te su komunisti, te su desničari, te su strani ili domaći izdajnici... a sve domaći živalj.:) :cool: Ponosni građani ove zemlje. Tragi-komičan je razlog ovoga i on samo svedoči o faktičkoj nemoći: sami sebi zapravo pokušavate da objasnite šta je to što vas "keca"... :P A odgovor je prost: ništa drugo sem vaši sopstveni groteskni limiti poimanja života i morala, kao i degenerična pamet u ključu Ilije Čvorovića. :cool:

Ovo što rade studenti nije komunizam. Tebe, kao i vlast u kompletu, žulja to što niste u stanju da definišete njihov pristup i metode njihovog protesta. To je zapravo sve. :D A onda, po oprobanom metodu, koji korespondira sa nemoći, u njih učitavate različite ideološke matrice: te su komunisti, te su desničari, te su strani ili domaći izdajnici... a sve domaći živalj.:) :cool: Ponosni građani ove zemlje. Tragi-komičan je razlog ovoga i on samo svedoči o faktičkoj nemoći: sami sebi zapravo pokušavate da objasnite šta je to što vas "keca"... :P A odgovor je prost: ništa drugo sem vaši sopstveni groteskni limiti poimanja života i morala, kao i degenerična pamet u ključu Ilije Čvorovića. :cool:

Ma neee, kakvi komunisti kakvi bakrači !? Obični autodestruktivci ! Pazi, zbog pada strehe kazniti sebe godinu na faksu !?

па шта си ти мислио и очекивао ?
логика сваког иоле нормалног човека упућује на то

ја бар ѕа раѕлику од тебе пишем логички, а не као ти да лупетам да простиш онакве глупости као јуче ДА СЕ ПОЛИЦИЈА у суботу ПРИДРУЖУЈЕ НАРОДУ (делу народа који протестује , мањем делу народа то је реалност)

и шта би ? ништа од придуживања полиције народу ''твом'' ?

ово је сасвим очекивано и видиш да сам у праву јер се водим здравом логиком шта ће која страна учинити

али му не можеш оспорити да ће полиција у обеѕбеђивању аутокоманде по најави да ће еј блокирати 27.01. у ширем луку то спречити а аутокоманду апсолутно учинити ПРХОДНОМ ЈЕР ЈЕ У ПИТАЊУ САОБРАЋАЈ и кључна петља тј тачка како ѕа бг так ои ѕа србију...

ок засутавиће вам аутобусе , али ко вам брнаи да иаѕађете и одмарширате где хоћете у бг ?

али на аутокоманду не верејум да ће те јер је то битна ташка која треба да фунцкионише и коју с истим ставом да је битна желите да блокирате ...

јбг логика ајде мало мисли главом немој да ти морам цртати....

Treba uhapsiti vucica, stvorena je velika kriticna masa i ne bi imalo smisla da se studenti i ostali protestanti setaju po autoputu kao juce sto su uradili tzv. opozicionari.
када то буде мислило већи део народа онда да.
док већи део народа није на уици то што мислиш ТИ да треба - мачку о реп.

Back