Народни протести и народна милиција

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
84.297
Нешковска тема.

Сад сам се вратио са протеста који су организовани у року од 2 сата преко друштвених мрежа због гажења девојке у Београду.

Размишљао сам о том гажењу, и посматрао нишку полицију како је испратила и ове и све претходне протесте.

У Нишу полиција пре почетка свих протеста затвори улице где ће се дешавати протести и преусмерава саобраћај.

Протест је почео испред Суда,а затим се ишло до Главне аутобуске станице. Како се колона кретала, тако су затваране улице где колона иде, а кад колона протестаната изађе из улице, тако се улица поново отвара за саобраћај.

Дакле, полиција уредно испрати протесте и нема шансе да се деси било какав инцидент са несавесним или лудим СНС возачима.

Зашто онда народна милиција то исто не ради и у Београду?

Тачно се зна које ће улице и у које време бити блокиране, зашто полиција у Београду дозвољава блиски сусрет возача и студената?

До сада смо имали брдо инцидената и најмање два покушаја убиства!!!

Тек кад дође до тешког инцидента, полиција у цивилу реагује.

Не разумем зашто униформисана полиција, тј. саобраћајна полиција не затвори улице које ће бити блокиране на 45 минута и никакви инциденти не би могли да се десе, и данас она девојка не би била повређена, као ни Соња Поњавић онај дан испред Правног факултета.

1000012502.jpg

Evo, kad sam dolazio, jos pre pocetka protesta, Vozdova ulica je uredno bila zatvorena, kao i okolne ulice.

Нешковска тема.

Сад сам се вратио са протеста који су организовани у року од 2 сата преко друштвених мрежа због гажења девојке у Београду.

Размишљао сам о том гажењу, и посматрао нишку полицију како је испратила и ове и све претходне протесте.

У Нишу полиција пре почетка свих протеста затвори улице где ће се дешавати протести и преусмерава саобраћај.

Протест је почео испред Суда,а затим се ишло до Главне аутобуске станице. Како се колона кретала, тако су затваране улице где колона иде, а кад колона протестаната изађе из улице, тако се улица поново отвара за саобраћај.

Дакле, полиција уредно испрати протесте и нема шансе да се деси било какав инцидент са несавесним или лудим СНС возачима.

Тачно се зна које ће улице и у које време бити блокиране, зашто полиција у Београду дозвољава блиски сусрет возача и студената?

Не разумем зашто униформисана полиција, тј. саобраћајна полиција не затвори улице које ће бити блокиране на 45 минута и никакви инциденти не би могли да се десе, и данас она девојка не би била повређена, као ни Соња Поњавић онај дан испред Правног факултета.
Zato što u Nišu nema raznih uticaja iz Novog Sada, ozbiljniji revolucionari zahtevaju da se skupovi ne prijavljuju ne bi li bilo o čemu da se izveštava.

U Nišu niko ne zahteva prekrajanje karte Srbije, eto zato:

D05A9A31-C22C-4768-915B-BA865566586A.jpeg

D0D38A10-8AC1-4735-8560-C0259803EC33.jpeg

69E331B4-CDEC-491F-ABC6-053ABA9884B2.jpeg

Nisu to SNS vozači !
To su specijalni pojedinci, kojih se treba čuvati !

Pogledajte prilog 1676026

Evo, kad sam dolazio, jos pre pocetka protesta, Vozdova ulica je uredno bila zatvorena, kao i okolne ulice.
To se tako radi kad organizator nema namere da proizvodi nove i nove incidente. U NS ljudi jedva čekaju da izbije neki incident: tamo plenumima predsedava Dinko Gruhonjić lično:

A75A8E8B-99A0-4196-B514-91009802F3CB.jpeg

Ma isti smo mi narod, i pozicija i opozicija i nezavisni "studenti". Sve što danas rade Naprednjaci, sutra će da primene i neki drugi, još će metode da usavrše.
sve vreme i pričam o tome
nego se čudim kako se ne vidi to licemerstvo ili taj pojam u srpskom jeziku više ne postoji.
sećam se kada su izbori bili drvlje i kamenje a sada mili moji :D
pre dve godine bilo ih u ns i bg više od 16.000 (studenata)

Energija iz škole Vuk KaraĐić....

Ovo je garant bio Ćaci.
Nzm, onaj srednji prst je mogao da nacrta neko ko je bio iznerviran brojnošću učesnika blokade koje samo zbog toga nije mogao da (bar proba) da bije, a ovo već može da bude i nčija kreativnost sa višim ciljem. Šta misliš?

Propao srednji prst odmah teraj ЋАКЕ?

Jeste, ali oni oboje rade u državnim institucijama. Izgleda da je to neko aminovao.
Izvini, ovo je već zamena teze: njega su tamo instalirali Žuti, tj poltroni među Žutima, a posle je on svoju naslednicu ugurao tamo gde može da pravi maksimalnu štetu pomoću kontakata postavljenih tamo za vreme DOS-a.

Tvrđdnje da su njih dvoje “režimski” kadrovi pali samo kod istomišljenika. Bolje se jasno i glasno ograditi i od njih i id još mnogih nego ponovo ići na izbore s nekim novim Đilasovim kandidatom à la Ponoš od 17%.

Нешковска тема.

I meni je to prvo palo na pamet. Zašto studentkinja blokira saobraćaj kada je policija za to zadužena?

Izvini, obo je već zamena teze: njega su tamo instalirali Žuti, tj poltroni među Žutima, a posle je on svoju naslednicu ugurao tamo gde može da pravi maksimalnu štetu pomoću kontakata postavljenih tamo za vreme DOS-a.

Tvrđdnje da su njih dvoje “režimski” kadrovi pali samo kod istomišljenika. Bolje se jasno i glasno ograditi i od njih i id još mnogih nego ponovo ići na izbore s nekim novim Đilasovim kandidatom à la Ponoš od 17%.
Nisam video nikog na forumu, osim ako nisam propustio, da su fanovi Dinka i Mile.

Back