Народни посланик Ђукановић најавио признање независности Косова и Метохије?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
79.400
Дакле, негде је неко на Тњитеру објавио исечак из емисије Владимира Ђукановића, народног посланика Српске напредне странке, званог Ђука бизон или Ђука молер, у коме он недвосмислено најављује признање Косова и Метохије као независне државе и говори о томе како је 7 година ова власт избегавала неодложно, а недоложно је признање независности.

АВ покуашва да припреми народ на признање независности, мада му не иде претерано добро. Опет, на оној последњој СНС скупштини (конвенцији, главном одбору, шта ли је било) је најавио независност Косова, а кад се из масе чуо узвик, он је амортизовао тај патриотски узвик.

Сада, Ђука бизон у својој емисији отворено говори да је пешчани сат истекао и да независност мора да се призна, јер је за запад КиМ независна држава а Србија је рат изгубила и не може ништа да добије.

Ђука бизон није било ко, већ неко ко је у врху власти, као народни посланик највеће владајуће странке.

За шта нас то спремају?

Хоће ли се нешто десити у Берлину?

- - - - - - - - - -

Имате Ђукину изјаву на његовом јутуб каналу.

Djuka prelomio.......Kosovo država. IZDAJAAAAAAAAAAAAAAA

djuka-prelomio.jpg

Ђука каже да се размишља о изборима. Да ли ће они бити референдумски, па ако победи СНС, онда ће Вучић рећи да има подршку народа за признање независности КиМ? Или... СНС планира да изгуби изборе?

Poslednja izmena:
Дакле, негде је неко на Тњитеру објавио исечак из емисије Владимира Ђукановића, народног посланика Српске напредне странке, званог Ђука бизон или Ђука молер, у коме он недвосмислено најављује признање Косова и Метохије као независне државе и говори о томе како је 7 година ова власт избегавала неодложно, а недоложно је признање независности.

АВ покуашва да припреми народ на признање независности, мада му не иде претерано добро. Опет, на оној последњој СНС скупштини (конвенцији, главном одбору, шта ли је било) је најавио независност Косова, а кад се из масе чуо узвик, он је амортизовао тај патриотски узвик.

Сада, Ђука бизон у својој емисији отворено говори да је пешчани сат истекао и да независност мора да се призна, јер је за запад КиМ независна држава а Србија је рат изгубила и не може ништа да добије.

Ђука бизон није било ко, већ неко ко је у врху власти, као народни посланик највеће владајуће странке.

За шта нас то спремају?

Хоће ли се нешто десити у Берлину?

- - - - - - - - - -

Имате Ђукину изјаву на његовом јутуб каналу.

Vucic je sklopio pakt sa djavolom....

Za komad vlasti nad Srbijom prihvatio je da izda sopstvenu zemlju i narod.

Sada ne zna kako da pojede gomno koje je prihvatio da izjede da bi dosao na vlast, pa moli da mu malo pomognemo svi koliko nas ima, da bi mu bilo lakse....

E pa necemo....

Mogu da izdaju ali oni ce nositi beleg izdajnika. Mi cemo biti protiv.

Ђука каже да се размишља о изборима. Да ли ће они бити референдумски, па ако победи СНС, онда ће Вучић рећи да има подршку народа за признање независности КиМ? Или... СНС планира да изгуби изборе?

Можда грешим али ако се неко усуди да прода нешто што му није дедовина, биће немилих сцена.

Ček polako. Ko će da mi kaže gde to tačno Đuka kaže nešto slično onom što se tvrdi u naslovu?

Meni nekako više vuče na umotanu priču o tome da sa SFREU i NATO ne može više da se folira nekakva priča o partnerstvu i stvari nazovu pravim imenom, okupacija.

Погледао си тубић снимак тог дела емисије?

Можда грешим али ако се неко усуди да прода нешто што му није дедовина, биће немилих сцена.

Поприлично сам уверен да се неће десити ништа. Дан након признања, велика већина ће наставити као да се ништа није десило.

- - - - - - - - - -

Добро.

Ја сам протумачио тај део емисије онако како сам написао у првом посту.

А како си ти тај део емисије протумачио?

Ђука није изричито нигде рекао да ће Србија признати Косово. Овај монолог је више пробни балон, најава да је Вожд дотеран до дувара.

А кога би требао да се боји?

Радете? Шешељевих четника? Родољуба? Народа?

"Svedoci smo da bolesnim umovima nije sveto ni pravilo da se ne diraju nevina deca jednog političara"...SNS

Uvek je tako bilo, sta roditelji zasluze deca ispastaju....ako ih ne stigne zemaljska kazna onda Bog kaznjava,

Добро.

Ја сам протумачио тај део емисије онако како сам написао у првом посту.

А како си ти тај део емисије протумачио?

Onako kako sam napisao da mi više vuče.
Koliko god verovao da su svi iz SNS sekte spremni na sve i svašta, mislim da Kina i Rusija neće da im dozvole da to i urade.

Intelektualna elita 21og veka u Srbistanu, svi pobrojani kandidati za akademike

Ili sto rece Marija Micic, koliko god da je svadjalacki nastrojena na momente, definisala je SNS najbolje od svih

Parafraziram

To sto moze da se vidi na Beogradskim splavovima, to nema ni na selu

- - - - - - - - - -

Ljubi ga i u ******.

To rade partijski drugovi, uži deo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back